Канадський Марк Chat
-
Не знаю таке не розголошуй вже коли будеш там то вже можна😉
-
Доброго вечора. Народ маю питання , як з професією Кухар в Канаді . Можливо влаштуватися ез високого знання мови ?
-
Не має бути обмежень на ворк перміт тобто маєте мати зданий медогляд вже
-
Підкажіть, будь ласка, побачила вакансію дизайнера комп'ютерної графіки, зв'язалася з ними. Вони навіть не спитали у мене портфоліо і не дали мені тестове завдання. Сказали що відправлять мені ноутбук для роботи та чек який мені необхідно використати щоб заплатити за вже встановлені програми на ноуті, запитали мою пошту, ім'я, телефон та адресу. Чи може це бути такий вид шахрайства? Я в Едмонтоні тільки третій день, не знаю що їм відповісти. 😔
-
Так з чеками то часто діло в тому що чек відразу не обналиш і вийде так що коли вони не підтвердять то банк з тебе забере ті 💸
-
Якщо любиш щось таке робити то маєш відео перепрошую що на руському але зроби тупо як він і будуть закази. Там фішка в тому що Ти звертаєшся до клієнта і якщо толково складеш звернення то з 5 одне завдання маєш достати. Як це робити в того чувака на інстаграмі є. youtu.be/8utEuSfmBsQ І тут є не погано youtu.be/gn1fk62UEPk
-
Дякую за інформацію.
-
Дякую за інформацію, я вже дала їм мої контакти, але рахунок в банку ще не встигла відкрити. Надіюся проблем не буде.
-
Не буде якщо далі не надаш їм інформацію в якому банку рахунок ітп. Бо вони подзвонять під виглядом якоїсь служби чи акції ітп. І ще на тому комп'ютері треба буде перепрошити біос і перед тим стерти віндовс і очистити всі диски через форматування поглиблене. Інакше будуть мати доступ до твоїх даних на тому компі.
-
А ви в кожному чаті будете дізнаватись про це?
-
І ще помити комп з милом і протерти спиртом обов'язково)
-
Но то якщо від корони обезпечуватися😂
-
Я запитала інформацію в 3 чатах, тому що інформація потрібна була срочно. Це так багато?
-
Перед здачею внеску на візу бажано би. Але то тільки для тих хто в гастрономії чи в тп хоче працювати
-
Я поцікавився, бо ви запитували в різний час усіх. Мене це дуже здивувало.