Канадський Марк Chat
-
Доброго дня, мене звуть Поліна я перукар з України, шукаю модель для стрижки та фарбування ( шатуш, амбре, мелірування, ефект біліків у волоссі) у Калгарі, потрібне волосся по лопатки та нижче. Салон в якому будемо все робити знаходиться за адресою: Hair Time Beauty Salon Unit 915 - 11501 Buffalo Run Blvd. Tsuut’ina Nation, Alberta, Canada. Модель потрібна терміново, за деталями пишіть у дірект.
-
Привіт. Підкажіть будь ласка про Fraser район. Як він?
-
А як написати адміну чата?
-
Добрий день
-
На початок не поганий, середній. Чим далі від 144 авеню, тим кращий
-
Дякую. Тут вот думаю зняти, але боюся щоб нормальний район був.
-
Дякую! Вот одразу стало ясно, що можна й подивитися
-
Все відносно, для канадців з середнім доход, це не буде нормальний район, для новоприбулих або в кого бюджет , то ок. Там поряд не дуже місцевість особливо де Giant Tiger магазин.
-
Вельми дякую!
-
Ви різниці не розумієте між: теоретично пов'язувати "наплив" українців з збільшенням крадіжок у той час як не українців в місто приїхало в декілька разів більше але чомусь підозра впала саме на українців - це відверта маячня, а бачити як себе поводять "українські біженці" в безкоштовних готелях Ньюфаудленду і Манітоби і що про це пише офіційно адміністрація тих закладів - то зовсім інше. Безпідставне теоретичне ніяк не обґрунтоване припущення і реальний досвід підтверджений документально. Розумієте різницю? (питання риторичне можете не відповідати, бо якщо не розумієте такі елементарні речі то говорити нема про що) 🤦♂️