Канадський Марк Chat
-
В Канаді не кажуть "ти інвалід, тебе треба вивезти в спец заклад" В Канаді неможливо отримати додаткове покарання в суді, бо суддя кум мента який тебе пиздив. ментів тут теж немає. і люди посміхаються. Канада - найкраща країна в світі
-
Подскажите пожалуйста, у меня есть карта Приват валютная и карта банка Канады. Могу ли я перебросить с Привата на свою карту канадскую и чтобы оно конвертировало с usd на канадский доллар ???спасибо!
-
Дуже веселе відео😂😂😂. Людина яка не змогла нормально емігрувати думає що то у всіх так😂😂😂 І головна проблема це Канада а не він😂😂😂😂
-
Мої враження: це найкраща країна для життя. Все для людей, як кажуть. Пандуси є, в супермаркеті працюють люди яким за 50 і ніхто не каже, зо вони застарі, як наприклад в інших країнах. В тц є сімейні кімнати, де не тільки мама, а і батько може доглянути за дитиною, + всяки додатки а-ля підігріви пляшечок і т.д. Є баланс між роботою і життям. Можна відпочити навіть в місті. Є де погрилювати, можна купити човен в волмарті на 40$ і все літо справлятись по річці. І це в місті, якщо немає можливості деінде їхати відпочивати. Так само на роботі, у тебе х робочі години, поза ними ніхто тебе не турбує, є повага до твого часу. Що ще важливо, це ніхто не оцінює твій зовнішній вигляд. Якщо в -1 якась дитина без шапки, то кажуть що дитина з сиротинця втекла. Хочеш ходи в піжамі, як тобі зручно, бо головне аби людина була щаслива. Я розумію, зо у косб може бути інший досвід, але це мій і мої враження.
-
Що саме? 20% білих? Чи може те що в Україні кращий рівень життя? Чи те що канадці дуже бідні? В мене таке враження що він просто в Торонто з даунтауну не виходить весь цей час 😂😂😂😂
-
Це тільки в сфері ІТ така ситуація весь решта ринок працює на працівника а не на працедавця. І знайти роботу якщо в тебе в голові не тирса доволі легко
-
кому там цікаво як виглядає пошук роботи в ІТ?))
-
Так можливо треба було жити не в даунтауні в Торонто і все було б простіше. Чомусь ніхто не каже про те що більшість українців які емігрували в Канаду до війни не їхали в Торонто чи Ванкувер. А їхали туди де легше емігрувати і де легше буде з роботою і з життям в цілому. А тепер Канада погана