Канадський Марк Chat
-
Це тільки в сфері ІТ така ситуація весь решта ринок працює на працівника а не на працедавця. І знайти роботу якщо в тебе в голові не тирса доволі легко
-
кому там цікаво як виглядає пошук роботи в ІТ?))
-
Так можливо треба було жити не в даунтауні в Торонто і все було б простіше. Чомусь ніхто не каже про те що більшість українців які емігрували в Канаду до війни не їхали в Торонто чи Ванкувер. А їхали туди де легше емігрувати і де легше буде з роботою і з життям в цілому. А тепер Канада погана
-
Чудова країна, прекрасні люди, які заставляють тебе частіше посміхатись, які добрими вчинками мотивують рухатись далі. Якщо ви готувались до еміграції, знали, що вас очікує -для таких людей все чудово складається. Треба важко працювати над вивченням мови, пробиватись по роботі, надихатись та бути відкритим до спілкування, постійно рухатись вперед. Є інша сторона, коли люди емігрують через когось, то такі програли цей шлях не розпочавши його. Або люди, які мордують себе "я хочу додому". До таких лиш одне питання ДЛЯ ЧОГО все було затівати, щоб потім тупо здатись? Кожен себе знає на що він здатен. І ви знаєте за себе ;)
-
Така сама ситуація з бомжами. Я живу в Едмонтоні. Не в центрі а в хорошому районі . І їздячи на машині на роботу за пів року бомжів я бачив разів 10. То може проблема в тому де ти живеш а не в тому що ти хочеш бачити?)
-
-
Це той випадок коли хтось всрався але у всьому винна Канада
-
кажіть що хочете. Мені однаково. 😁 Мова була про центр міста, метро і міський транспорт. До речі в Польші теж є наметові містечка безхатьків в центрах міст, а наркомани ширяются і нюхають якісь порошки прям на зупинках і в метро? Я просто не спеціаліст по Польщі, не жив там.
-
Кожен бачить те що хоче. Для мене Канада країна колосальних можливостей. І надзвичайно хороших людей. Я особисто за пів року тут побачив тільки один мінус. Це те що у супермаркеті на візку задні колеса не повертаються😅 То що мені тепер знімати відео як в Канаді погано?)
-
З приводу IT я б рекомендувала не linkedin з хіпстерськими сео компаніями, які самі не знають чого хочуть, а Job Bank і подивитись ваканції по всім провінціям- всупереч думці що IT потрібно шукати тільки в Торонто і Ванкувері, розгляньте інші провінції. В Манітобі можути бути дуже раді загарбати спеціаліста навіть без канадського досвіда.