Канадський Марк Chat
-
З приводу IT я б рекомендувала не linkedin з хіпстерськими сео компаніями, які самі не знають чого хочуть, а Job Bank і подивитись ваканції по всім провінціям- всупереч думці що IT потрібно шукати тільки в Торонто і Ванкувері, розгляньте інші провінції. В Манітобі можути бути дуже раді загарбати спеціаліста навіть без канадського досвіда.
-
Так в Польщі я їх раніше бачив більше. То тепер мені казати що в Польщі бомжів багато?)
-
Так все дуже просто не йдіть туди. А якщо у вас проблема з громадським транспортом то купіть машину. Навіщо люди створюють проблеми там де їх немає. Чомусь коли в Едмонтоні підрізали українця то це була резонансна подія. А якщо щось подібне стається в Україні або навіть в Польщі то це буденність. І ніхто навіть в Україні не буде нікого шукати. І я говорю про довоєнний період
-
Мені взагалі здалося що той job bank це якась формальна площадка для розміщення вакансій, можливо для виконання якихось вимог канадського антимонопольного чи якогось іншого законодавства. Дуже багато вакансій з однаковим під копірку текстом і в більшості випадків ніхто не відповідає ні "так" ні "ні" хоча вакансії висять там місяцями.
-
А тут ще все простіше. Машина. Чомусь в канадців машина це не розкіш а те що повинно бути починаючи з старшої школи. І всі ваші проблеми вирішені
-
Мова була про те що людина каже що їде з Канади бо тут бомжі і бла бла бла
-
Я б подивився відео про возик
-
Я як і більшість новоприбулих поїздив міськтранспортом, і впевнено скажу, що транспорт НЕ пустує і на ньому їздять далеко НЕ лише школярі. Так що машина в такому місті як Едмонтон не завжди необхідність, бо з міським транспортом тут все ок. Тому не мало канадців його використовують.