Канадський Марк Chat
-
Так в Польщі я їх раніше бачив більше. То тепер мені казати що в Польщі бомжів багато?)
-
Вибираєте в яку вступити?)))
-
Так все дуже просто не йдіть туди. А якщо у вас проблема з громадським транспортом то купіть машину. Навіщо люди створюють проблеми там де їх немає. Чомусь коли в Едмонтоні підрізали українця то це була резонансна подія. А якщо щось подібне стається в Україні або навіть в Польщі то це буденність. І ніхто навіть в Україні не буде нікого шукати. І я говорю про довоєнний період
-
Мені взагалі здалося що той job bank це якась формальна площадка для розміщення вакансій, можливо для виконання якихось вимог канадського антимонопольного чи якогось іншого законодавства. Дуже багато вакансій з однаковим під копірку текстом і в більшості випадків ніхто не відповідає ні "так" ні "ні" хоча вакансії висять там місяцями.
-
Хотів би щоб Марк розповів про банди Едмонтона 1 Redd Alert та 2 банду hells angels Edmonton це безпридельщики які ходять в червоному і можуть тупо порізати ні за що ,
-
Пробаблі))
-
Ні🤣просто хочу попередити людей якщо бачать повністю в червоному або з надписами hell’s angels краще перейти дорогу на іншу сторону.
-
Рішення надійне як швейцарські часи - "не їдьте". 🤣 А ВУЗи, офіси, музеї, бібліотеки і більшість інших установ ви мені в тихий спальний райончик перенесете?
-
За тими згенерованими обявами криїються невеликі компанії, як то якась невелика приватна мережа магазинів тощо. Т.б. звісно не Nike
-
так мова була не про бачити, а про дійсність. Можна оселитись десь в захолусті якомусь і взагалі тоді не буде відмінності між захолустям будь-якої іншої країни. Бо нічого не побачиш.
-
шіидка не відноситься до безкоштовної канадської медицини?
-
Порада ще така якщо комусь погано по здоровʼю то виклик швидкої коштує від 300-500 доларів краще на таксі приїхати в лікарню , нещодавно знайомому було зле от ми і попали в 300 дол .
-
А тут ще все простіше. Машина. Чомусь в канадців машина це не розкіш а те що повинно бути починаючи з старшої школи. І всі ваші проблеми вирішені
-
Мова була про те що людина каже що їде з Канади бо тут бомжі і бла бла бла
-
Я б подивився відео про возик
-
Мова була що багато бомжів і наркоманів в великих містах і ТАК це правда. Наявність машини або не заїжджання в центр міста на їх кількість не впливає. 🤷♂️
-
Та вже тепер знаємо , хоча капельницю і ліки все дали , у знайомого були проблеми з тиском але все ок .Трохи довго чекали в приймальні бо багато людей було а так все норм.
-
Я як і більшість новоприбулих поїздив міськтранспортом, і впевнено скажу, що транспорт НЕ пустує і на ньому їздять далеко НЕ лише школярі. Так що машина в такому місті як Едмонтон не завжди необхідність, бо з міським транспортом тут все ок. Тому не мало канадців його використовують.
-
Замовляйте як я онлайн і вам все привезуть під двері, і навіть збудете як той возик і його колеса виглядають. І як ви кажете "всі ваші проблеми вирішені". Взагалі ніяких мінусів на вашу думку не буде 😁
-
Мені
16 Jan 2023, 06:08
48337/64839
13 Jan 2025, 17:32