Канадський Марк Chat
-
Та вже тепер знаємо , хоча капельницю і ліки все дали , у знайомого були проблеми з тиском але все ок .Трохи довго чекали в приймальні бо багато людей було а так все норм.
-
Я як і більшість новоприбулих поїздив міськтранспортом, і впевнено скажу, що транспорт НЕ пустує і на ньому їздять далеко НЕ лише школярі. Так що машина в такому місті як Едмонтон не завжди необхідність, бо з міським транспортом тут все ок. Тому не мало канадців його використовують.
-
Замовляйте як я онлайн і вам все привезуть під двері, і навіть збудете як той возик і його колеса виглядають. І як ви кажете "всі ваші проблеми вирішені". Взагалі ніяких мінусів на вашу думку не буде 😁
-
Мені
-
Мені хочеться пощупати товар перед тим як купляти) Тому тут не варіант. Прийдеться жити в Канаді і страждати бо колеса не крутяться. А ще краще забити на ту Канаду і вернутися додому або в Європу. Бо там у візків колеса крутяться
-
це індід стартова позиція техніка в Едмонтоні
-
Ну ніхто ж не тримає, вас в заручники ж не брали?
-
буває і таке 😉
-
У мене TD банк і я через додаток кидаю на приват валютну,але здається тільки як що віза. Навідь на гривневу візу можно переводити гроші,відправляєте в канадських,отримують в гривнах. Курс трохи вище ніж в обміннику,але за транзакцію банк ничого не бере,це канадський банк. Там як що в гринях,то курс банківский,як що на валютну,то банк бере 3-5 $ Чим більше мереказ,тим більше забирає...
-
Теж таку хєрню городить. Шо канадці бідні, це ті самі канадці що брали на прихисток цілі сім’ї українців і допомагали з їжею, житлом, адаптацією. В Канаді якщо не найбільша то одна з найбільших українських діаспор. Теж допомагають як можуть. Каже шо тут дуже легко стати безхатьком, але це не так. Можна жити і мати 5 руммейтів, рахувати копійки, але не стати бомжем. Якщо ти пропустив один місяць квартплати, то ніхто під міст тебе не виселить одразу. Мені цікаво чи він вже поїхав з сестрою з Канади чи ще страждає в цій за
-
а він сказав що прям всі бідні? За офіційною статистикою 10% (на 2019тий рік ) тобто кожен десятий бідний в Канаді. 3,7 мільйони людей, не так вже й мало. Звісно в Україні відсоток більший але так само далеко не всі бідні. Якщо то ось офіційне підтвердження. www.canada.ca/en/employment-social-development/programs/poverty-reduction/national-advisory-council/reports/2021-annual.html
-
І не соромно таку хєрню городити. В Канаді якщо не найбільша, то одна з найбільших діаспор - це українська. Мало не в кожному місті є якась українська церква, яка разом зі своїм прихожанами допомагає як може. Такі бідні канадці, що беруть на поруки цілі сім’ї, допомагають з житлом, їжею і адаптацією. Не так просто стати безхатьком, як він це каже. Ніхто тебе не виселить під міст, навіть якщо пропустив місяць квартплати. Стільком українцям допомагають, треба бути дуже зухвалим і невдячним, щоб таке молоти. Цікаво чи він з сестрою вже переїхали до Європи чи деінде?
-
До речі в Україні на 22гий рік(8 рік війни) за межею бідності 24.2% населення.
-
Так питали ж в зворотному напрямку переказ з українського рахунку на канадський. Таке все ще заборонено НБУ.\
-
Така ситуація Людина має апостиль дипломів Хоче зробити тут евалюацію через WES , що необхідно робити?
-
Всiх вiтаю . Я барбер зi стажем . Мicто Вiннiпег Манiтоба . Кому треба якiсть стрижки та опрятний вигляд перед сезоном вiдпочинку - звертайтесь завжди радий допомогти 💪👍😃
-
Звернутись в Wes. Вся інформація на сайті організації
-
Або ось інструкція. 📜Евалюації українських дипломів для Канади📜 Досвід евалюації українських дипломів для Канади Евалюація - це процес підтвердження диплома, виданого іноземними державними установами. Наприклад, якщо Ви вже отримали освітній документ від українського навчального закладу, то для імміграції в іншу країну необхідно пройти процедуру підтвердження диплому. Увага! Апостилізація для Канади не потрібна! Крім того, якщо ваша процесія в Канаді є регульованою, евалюація для вас нажаль не останній крок, а лише перший, до того щоб працювати за професією. Далі будуть екзамени… Наша родина замислювалася про іміграцію до Канади ще давно, тому всі кроки щодо збирання документів були вивчені нами. Ми свій процес ще не завершили, але зі свого боку зробили всі кроки і тепер лише залишилось чекати результату. По-перше, існує декілька канадських організацій, які займаються евалюацією. Але ми вибрали саме WES, тому що вони на відміну від інших, евалюють диплом Спеціаліста як Магістра (за кордоном не існує поняття Спеціаліст, є лише Бакалавр - Магістр). По-друге, до початку великої війни цей процес був трошки обтяжений тим, що оригінали дипломів треба було відсилати чи відвозити самостійно в Київ. Але зараз на щастя українській іміджевий центр спростив цей процес. Ваші кроки для початку процесу: 1️⃣Скануємо (не фотографуємо) всі ваші дипломи та додатки до них, паспорт український та закордонний, шкільний атестат не потрібен. Теоретично можно евалюювати навіть диплом училища (коледжа), але я не бачу сенсу в цьому - для іміграції це навряд-чи додасть вам балів. 2️⃣ apostille.in.ua/ua/ реєструємося тут. Це Українська офіційна державна установа, підрозділ Міністерства освіти України, яка займається саме потрібними нам питаннями. 3️⃣ apostille.in.ua/ua/typovi-zapytannia читаємо (Нагадую, апостиль не потрібен) 4️⃣Створюємо заявку в Персональному кабінеті - вибираємо дистанційну форму подачі. Під час створення заявки у вас спитають скани ваших дипломів та додатків (для початку). 5️⃣ Далі з вами звʼяжеться спеціаліст через персональний кабінет (зазвичай в той же день - тому оновлюйте сторінку періодично). 6️⃣ Далі порада на мільйон - не намагайтеся економити та робити переклади самі чи відправляти пакет у Канаду самостійно - десь щось не так зробите і витратите час та гроші. У Інформаційно-іміджевому центрі є послуги формування пакету для WES та перекладу на англійську мову. Якщо зекономите на цьому - то будете перекладати самі у перекладача (ті самі гроші), потім самі збирати за списком (дай боже не переплутати нічого) та самі відправляти до Канади. Воно вам треба? 7️⃣ Далі просто робіть все за інструкціями - це буде заповнення купи паперів, потім спеціаліст їх перевірить, потім скаже що все ок, ви їх відскануєте та відправите в Персональному кабінеті. 8️⃣ Паралельно з цим ви маєте зареєструватися на сайті WES www.wes.org/ca/. Будьте уважні - зліва зверху є вибір країни USA чи Canada. a. Справа зверху вибираєте Get a evaluation. b. Where will you use your evaluation? - Canada. c. Далі дуже уважно - треба вибрати ECA Application for IRCC та потім Start application. d. Вводите свій емейл, заходите в емейл та копіюєте з листа що прийшов код веріфікації, вставляєте на сайті. e. Далі буде форма для створення аккаунту - там все стандартно, ПІБ вводіть як у закордонному паспорті, по-батькові я не вводила - це не критично та опціонально. f. Потім форма Personal information - уважно заповнюємо її. g. І ми дійшли до найголовнішого - Вашої освіти. Тут даю такі поради, які я збирала з імміграційних форумів, блогів та влогів. Всі університети або інститути, де ви навчались, зараз мають свої сайти - шукайте їх та вибирайте англомовну версію їх сайтів. Завдяки цьому ви зможете найти вірну назву свого навчального закладу у списку WES. i. Якщо маєте диплом спеціаліста - вибирайте Masters degree. ii. Якщо бакалавра - Bachelors. iii. UPD цього пункту. Зараз IRCC не вимагає всі дипломи при процесі імміграції, а лише найвищий. Тому якщо маємо бакалавр-магістр - евалююємо магістра і т.д.
-
Щиро дякую☺️
-
🤦♀ото я така уважна😅
16 Jan 2023, 06:08
48353/64839
13 Jan 2025, 17:32