Канадський Марк Chat
-
🤦♀ото я така уважна😅
-
Доброго дяня ,друзі підскажіть ,штрафи за парковку приходять поштою ,чи лишают на лобовому склі?
-
Доброго дяня друзі. Підкажіть штрафи за парковку в Едмонтоні приходять поштою ,чи залишають на лобовому склі під щіткою ?
-
Можуть і під щіткою залишити, але лист все одно прийде. Швидше сплатите штраф- дешевше для вас. Але за ці копійки ніхто бігати за вами не буде. Просто, коли будете робити наступну реєстрацію, штраф доведеться сплатити.
-
Можуть не залишити під щіткою, а просто сфотографувати, як ви неправильно запаркувалися. Наприклад, на місці для інвалідів, чи трохи заїхали на тротуар. В все вам пришлють.
-
Що означає можуть і під щіткою залишити? Мені здається що повинна бути якась чітка процедура , або на під щітку ,або листом на адресу. А так з ваших слів можуть залишити , а можуть і ні 🤷♂
-
Мені здається що ви пишете з власних фантазій , а не з реального досвіду 😁
-
Якщо вітром здуло квітанцію ,то й штрафу немає? Ну я теж так думав🤣
-
Може під щіткою залишили, але вітром здуло .
-
Я вам вже написав вище- що квитанція на лобовому склі завжди дублюється листом на адресу,де зареєстрований власник номерних знаків.
-
Та тут справа не в тому чи потрібно платити, а в тому яка процедура отримання того штрафу
-
Як вам буде завгодно. Можете платити, можете не платити. Дійсно,мені яка різниця.
-
Оце хохляцьке ,, як пропетляти,, - в даному випадку не працює.
-
Просто ,коли ви отримаєте листа, сума штрафу може бути більшою . Дуже чітка процедура
-
До чого ваше запитання?
-
Ви отримали повідомлення про штраф?
-
Що означає "хохляцке" Де ти бачив хоч натяк на те що хтось хоче " питляти " ?
-
З мого реального досвіду- процедура досить проста- паркуйтеся згідно тутешнім вимогам. І все в вас буде добре. І не будуть виникати дурні запитання.
-
Не на місце для для людей з інвалідністю, просто перед знаком зупинка заборонена. Це було в центрі міста