Канадський Марк Chat
-
Якщо я правильно вас зрозумів, то після майже завершення заповнення анкети, ви повернулись до моменту "group" і заново заповнили анкету за дружину? Чи заповнили її анкету як нову, з самого початку?
-
Для всіх окремо анкета для дітей також
-
Добрий вечір, підкажіть за скільки днів після здачі біометрії приходило вам одобрення , або відмова ?
-
Зрозумів, дякую вам, бо родичу прийшло ча 4 робочі дні
-
На п’ятий день після здачі біометрії
-
Добрий день, друзі! Наразі стоїть питання з вибором школи в Едмонтоні для дитини 10 років. Хотілося б українську, або білінгвальну. Хтось вже знайшов і може порадити? Буду вдячна
-
Друзі всім привіт! Скажіть будь ласка я прилітаю у Торонто- з Торонто буду летіти у Вінніпег ! В Торонто буде багато часу очікування на другий літак ,яж можу отримати Work permit у Торонто (Онтаріо) а потім жити та працювати в Манітобі,не буде ніяких проблем що я отримав в Work permit в Онтаріо провінці,а жити і працювати буду в іншій провінції? Чи мені потрібно отримувати Work permit іменно в тій провінціі де буде кінцева зупинка?
-
Добрий день .хто брав довідку в страховій про стаж водіння в Україні .Мій страховик не знає як вона точно має бути . може в когось є копія дякую