Канадський Марк Chat
-
Божичку мені лиш працювати без обману поможіть
-
Може хтось знає, чи працюють волонтери чи асоціації в Калгарі в аеропорту вночі?
-
Чи можемо ми сісти на автобус в аеропорту? Бо в нас багато валіз. Не уявляю як це робити на відстані. Хіба велике таксі, якщо треба добиратись до автовокзалу
-
Можливо в когось була така ситуація, то підкажіть будь-ласка. З України🇺🇦 сюди 🇨🇦я приїхала по укр паспорту, Віза була вклеєна на A4 ( travel document) В Едмонтоні зробила закордонний паспорт і тепер в нього потрібно вклеїти візу, як я це можу зробити? Напишіть мені в особисті якщо можете допомогти🙏🏼 Буду дуже вдячна !
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, якщо знаєте відповідь на питання: ми збираємось отримувати ПР вже цього року. З нами проживає мама, 62 років. Який шлях для неї в отримані статусу постійного проживання? Чи є якийсь спрощений шлях для літніх людей, чи є програми спеціальні? І які існують соціальні виплати для такого віку людей? Дякую заздалегідь!
-
Отримуєте PR- і подаєте маму на PR через спонсорство.
-
Купити в Canadian Tire балончик і перехідник І заправити. Як в цьому проблема. А може компресор не працює, чи в системі є ,умовно кажучи, дірка, то це вже інше питання
-
Мама в Канаді за програмою CUAET?
-
Ні,іспит з мови не потрібно складати, але ви, як заявники, берете на себе певні зобов'язання щодо своїх батьків.
-
Я вам скажу з власного досвіду. Це тривалий процес. І навіть по його завершенні, якщо ваші батьки не будуть працювати, то вам доведеться їх утримувати .
-
Якщо це ця програма про яку ви говорите www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/family-sponsorship/sponsor-parents-grandparents.html То тут сказано, що вони набирали бажаючих в пул в 2020 році, і вже в 2022 почали випускати ПРи для тих, кого затвердили. Як я розумію, термін розгляду 2 роки, тобто зараз в них навіть набору немає. І не сказано чи буде взагалі. Чи ви знаєте це постійний процесс?
-
Марк,а зварювальник із сертифікатом України невизнаєтся в Канаді ,так?
-
Всім привіт товариство. Підскажіть будь ласка. Ми плануємо приїхати до Канади серпень вересень. В мене з дружиною візи на три роки а сину тільки до грудня у зв'язку із закінченням терміну паспорта. Виготовляємо новий. Чи в Канаді можна буде продовжити візу дитині на новий паспорт чи потрібно робити тут на місці. Дякую.