Канадський Марк Chat
-
Дякую, земляки! Ви кращі люди 💋😁. Першу заявку доробила. А як на дитину робити? Є сімефна форма, в ній по заявці на кожного. За дорослого одного я пишу від свого імені, на інших - доросла людина й дитина, як представник і член сім'ї? Тобто не від першої ж особи?
-
На початку анкети , обираєте що заповнюєте за когось , далі вказуєте що мати/дружина/ друг і далі так само як і собі
-
Фірма Abalon construction,яка займається гідроізоляцією фундаментів, вирівнюванням будинків після просідання- з задоволенням візьме на роботу українців. Є одна вакансія для карпентера та декілька- для різноробочих з досвідом у будівництві . Зарплата на старт- за результатами співбесіди в залежності від вмінь і навичок. . Менеджер з персоналу Nik Bilyk-780 935 2777
-
Доброго вечора, підскажіть будьласка, чи можна купити машину в альберті, не маючи прав?, очікую на відповідь з консульства
-
Я заповнював як від першої, доньці 4) візу отримала
-
Доброго дня. Хочу поділитися телеграм-каналом, де публікують безкоштовні можливості для українців (освіта, кар'єра, вивчення мов, волонтерство) Можливо комусь буде актуально) @opportunitiesworldowa
-
Можна, потрібно слідкувати за своєю анкетою, там буде відображено, чи маєте ще час, чи ні. якщо час сплив, а Ви заявку в візовий центр на біометрію подали, то нової анкети створювати не потрібно. Здаєте, дані оновлються автоматично. Мій чоловік здав біометрію через 2 місяці після листа-запрошення, бо черга у Львів була просто божевільна. Я особисто боялась не встигнути, тому лишала дітей в Україні і літала в Берлін. (в Польщі були такі ж черги)
-
Добрий день.Хто летить з Польщі до Калгарі на початку серпня і не проти взяти мене з собою відгукніться)))
-
Child trafficking?
-
Дякую
-
Добрий день, я приїхав в Єдмонтон и шукаю кімнату для винайму, хто може порадити де можна знайти. Дякую
-
Багато варiантiв на kijijji
-
Можете зайти в Едмонтон чат в розділ оренда,може там хтось з наших пропонує кімнату