Канадський Марк Chat
-
Та статистка то таке. Цікаво як на відчуття? Бо в Онтаріо вологість сильна та трохи відчутно. І на рахунок вологості. Сьогодні і жарко і волого в GTA. А тільки 23 по цельсію. Дихати не можливо.
-
Укр Поштою, вже не раз відправляли, і все приходило і все ок...
-
Привіт Волинська погода..
-
-39 ніби максимум було в цьому році, а так стабільно -20-25
-
Був experience роботи outside?
-
Не було, но кажуть важко, бачив як люди відморожували вуха, щоки
-
Не встиг зберегти чати , повторіть будь ласка
-
Кажуть, що зимно зимою трохи.
-
Добрий вечір,хто підкаже якщо візи готові в візовому центрі,але пройшло більше 30 днів,чи можна подати паспорта на вклейку віз?
-
і скільки днів такий мороз тримається? що з вітром?
-
В Вінніпезі холодніше доходить до -40
-
А яка зима в Манітобі в Вінніпег? Бо в Альберт Едмонтон минулої зими все почалось 2ого листопада з снігопаду і морозу -20 и вже до самої весни не відпускало. Майже постійно сильний вітер в мороз був і періодично температура опускалась до -33..-36. І це місцеві кажуть що то була аномально тепла зима не типова для Альберти.
-
одразу захотілось поїхати
-
тобі б рекламни брошури Альберти робити
-
бо там вологість висока
-
я думаю в ньюрансвіку теж дубарь
-
та просто трохи смішно. "Не поїхав в Манітобу бо в Альберті тепліше"... 😅 Ну я розумію там ще Британська Колумбія, чи хоча б Квебек або Нью Брансвік. Але шило на мило, коли в степових провінціях Альберта, Манітоба та Саскачеван плюс мінус клімат однаковий.
-
😂😂😂👏👏👏молодці справжні українці. Як не побазікають то вони будуть не вони . Будьте здорові
-
от бачите і ви свій вклад зробили 🤣 Правда і навіть близько не по темі.
-
Можливо запитайте у польських-українських магазинах, знаю що деякі возять посилки невеликі.
16 Jan 2023, 06:08
49110/64839
13 Jan 2025, 17:32