Канадський Марк Chat
-
я думаю в ньюрансвіку теж дубарь
-
та просто трохи смішно. "Не поїхав в Манітобу бо в Альберті тепліше"... 😅 Ну я розумію там ще Британська Колумбія, чи хоча б Квебек або Нью Брансвік. Але шило на мило, коли в степових провінціях Альберта, Манітоба та Саскачеван плюс мінус клімат однаковий.
-
😂😂😂👏👏👏молодці справжні українці. Як не побазікають то вони будуть не вони . Будьте здорові
-
от бачите і ви свій вклад зробили 🤣 Правда і навіть близько не по темі.
-
Можливо запитайте у польських-українських магазинах, знаю що деякі возять посилки невеликі.
-
Калгарі ближче до екватора ніж Едмонтон тому напевно так
-
А це правда, що в Calgary тепліше ніж в Edmonton? Вітер "Шинук" і все таке?
-
😆 наближеність на 300 кілометрів до екватору ніяк особливо на клімат не впливає. Там просто унікальне географічне розташування: наближеність до гір і роза вітрів.
-
Ну я не жив в Калгарі але по відгукам Шинук хоча б час від часу підіймає температуру зимою. Це звичайно не означає що там немає -30 зимою. Просто там час від часу може трохи відтанути все, а в Едмонтоні все замерзло і до весни.
-
Добрий вечір, так можна, в мене пройшло 2,5 місяці, подав все ок, вклеїли.
-
Спасибі за відповідь.
-
Доброго часу доби. Хто можливо теж стовкнувся з такою проблемою, підкажіть будь ласка як діяти. Подавались на біометрію у Львові 22 квітня я і дружина, дружина вже отримала запит на вклейку і отримала візу із маленькою дитиною, а по мені ніякої інформації. Подавались як одна сім'я, разом. Статус в особистому кабінеті без змін... Писав через сайт на форму запиту про перевірку статусу, ніякої відповіді. Дзвонили на гарячу лінію доходить до з'єднання з оператором і вимикає... Підкажіть чи є це нормально ситуацією і потрібно чекати або ж є якісь ще контакти для вирішення питання підскажіть. Дякую за увагу, всім миру і добра!
-
Може до пів року займати часу
-
А я лише подаюся на біометрію. Надіслала листи від IRCC і потрібні дані за вказаним емейлом. Приходить відповідь туманна: дати у Львові найближчі за 1-2 робочих дні, а у Києві за 4 тижні... І все. Що мені робити? Я у попередньому листі серед даних зазначила місто Київ для здачі біометрії. Мені треба ще раз відписувати, що вибираю Київ? Чи просто чекати собі на запрошення Візового центру Канади в Києві, ніц не роблячи?
-
Дякую за відповідь! Я так і зробила. Всі дані дала, листи від IRCC відправила. Зазначила місто Київ. Прийшла відповідь, що у Львові нацближчі дати за 1-2 роб.дні, а у Києві через 4 тижні. І все. Я ось собі думаю, мені треба ще раз писати: так, ми все ж таки вибрали Київ? Чи це просто перша інфа, а далі прийде лист із датою і запрошенням?
-
та без аби яких проблем в великих містах зазвичай дороги чистять і посипають.
-
Ще таке питання. Чи можливо виживати зимою на легковому авто? (Civic/Corolla)
-
Часто буває, що не встигають? Бо в Торонто буває headache трохи з тим. Особливо коли на роботу на 6-30, а з ночі сніжок.
-
3 зими на міні купер , все ок
-
а які альтернативи? купуйте трак!
16 Jan 2023, 06:08
49125/64839
13 Jan 2025, 17:32