Канадський Марк Chat
-
Доброго часу доби. Хто можливо теж стовкнувся з такою проблемою, підкажіть будь ласка як діяти. Подавались на біометрію у Львові 22 квітня я і дружина, дружина вже отримала запит на вклейку і отримала візу із маленькою дитиною, а по мені ніякої інформації. Подавались як одна сім'я, разом. Статус в особистому кабінеті без змін... Писав через сайт на форму запиту про перевірку статусу, ніякої відповіді. Дзвонили на гарячу лінію доходить до з'єднання з оператором і вимикає... Підкажіть чи є це нормально ситуацією і потрібно чекати або ж є якісь ще контакти для вирішення питання підскажіть. Дякую за увагу, всім миру і добра!
-
А я лише подаюся на біометрію. Надіслала листи від IRCC і потрібні дані за вказаним емейлом. Приходить відповідь туманна: дати у Львові найближчі за 1-2 робочих дні, а у Києві за 4 тижні... І все. Що мені робити? Я у попередньому листі серед даних зазначила місто Київ для здачі біометрії. Мені треба ще раз відписувати, що вибираю Київ? Чи просто чекати собі на запрошення Візового центру Канади в Києві, ніц не роблячи?
-
Дякую за відповідь! Я так і зробила. Всі дані дала, листи від IRCC відправила. Зазначила місто Київ. Прийшла відповідь, що у Львові нацближчі дати за 1-2 роб.дні, а у Києві через 4 тижні. І все. Я ось собі думаю, мені треба ще раз писати: так, ми все ж таки вибрали Київ? Чи це просто перша інфа, а далі прийде лист із датою і запрошенням?
-
3 зими на міні купер , все ок