Канадський Марк Chat
-
Доброго. Проживали там на протязі 6ти місяців Достатньо депресивне місто, з роботою важко. Українців достатньо багато там живе
-
На разі поїхали за кордон Після 6 місяців потрібно привести думки в порядок і скласти новий план. Важкувато дались нам ці 6 місяців в Канаді, можливо спробуємо іншу провінцію
-
Доброго вечора! Може хтось має схожу ситуацію...я прилетіла з сім'єю в Едмонтон через Монреаль. У Монреалі офіцер помилково зазначив у моєму Work Permit локацію праці-Manitoba. Зараз я зіткнулась з проблемою, що роботодавець не хоче мене брати на роботу, тому що зазначена Манітоба, каже, що має бути написано або Альберта або OPEN. Хто мав схожу ситуацію, поділіться, будь ласочка, досвідом🙏🙏🙏Що робити в такій ситуації? В мене просто розпач, бо ні я ні чоловік зараз не можемо працювати, а жити з двома дітьми якось треба. Може зтось знає як найшвидше можна цю помилку виправити?
-
Я працював на будівництві в березні, зранку було -11 то якщо працюєш зовсім не відчуваєш.
-
Канада це вже сьома країна де я проживаю) і повірте мені є з чим порівнювати)) Канада достатньо специфічна країна з високим порогом входу. Зараз потрібно вирішити чи дійсно те того вартує
-
Ну так- відкритий дозвіл на роботу, підйомні гроші, купа бенефітів, нескладна процедура отримання ПР. Це високий вхід? Так, Канада - це не Європа, але такі очевидні речі можна зрозуміти ще в Польщі,чи звідки ви приїхали.
-
Є прислів'я про жабу і болото. В нас з вами різне бачення на життя) на цьому думаю можна закінчити дискусію
-
Кожному звичайно своє. Та поріг входу наразі для українців набагато легше як було колись. Мені знадобилось 5 років для отримання PR. Хтось і 8 чекав. Тому зараз кроки для цього набагато легші. Все залежить від стану вашої сім'ї та професій яких потребують.
-
в мене до вас питання: в скількох країнах світу ви побували після отримання PR?
-
У нас з вами не дискусія, а просто обмін думками.