Канадський Марк Chat
-
Чому та пишу, що в Канаді погано!!! В Україні краще. А якщо з Польщі приїхали, то там взагалі тяжких Люх
-
Теж правильно!
-
З іншого боку було б все так добре, то не треба було б комусь щось доводити. 😉
-
Та ні, я просто не конфліктний Та можу насолоджуватися Канадою тільки зі своєю родиною 😁
-
Наприклад? Коли особисто Вам приходилося в Канаді давати взятки?
-
Магічне мислення :)
-
😵💫😵💫😵💫
-
Саме так! Не всі розуміють той факт, що: для того, щоб піднятись на Еверест, необхідно спуститися з Говерли… А підніматись ні коли не було легко! 😉
-
Я і в Україні ніколи не давала взятки, ні за себе , ні за дітей! Так було часом важко( в основному дітям ), але це позиція! Нажаль співвітчизники самі сунуть гроші, це від власної неспроможності, неосвіченості
-
А спускатися ще важче
-
"Подорожники" на ЮТЮБІ
-
Я в Італії 8 років і ще й половини не маю того, чого мала в Україні 😞 Може це не та країна, або поруч зі мною не ті люди?
-
Кому як. Але і те, і інше потребує зусиль і часу. 🙂
-
Всім привіт. Хто має досвід відкриття приватного підприємства в Канаді, підкажіть, де можна почитати про це детально?
-
Кому як. Я у Італії з 2006. Задоволений на 200% Усе залежить від бажань...
-
Три місяці тому з цими ж відповідями було "так"а зараз - "ні, не треба". Тому пробачте, не знала, що вже можна. Вдячна автору за запитання.
-
www.gov.uk/check-uk-visa
-
Хороша робота, приємний відпочинок, власне помешкання, нові автівки. Чітке майбутнє. Місця, які люди мріють відвідати усе життя, маю поруч.
-
Підкажіть є якійся перевізник, може морем (час не принципово) щоб з України або Європи посилку У Канаду передати та щоб було не дуже дорого. Бо Міст за 2 кг просить 90 кад)
-
Доброго дня Підкажіть чи робить хтось Канадське резюме на заказ ?
16 Jan 2023, 06:08
49213/64839
13 Jan 2025, 17:32