Канадський Марк Chat
-
Друзі, а підкажіть документи, які потрібно мати щ собою роздруковані при в'їзді. Тільки Permit, чи ще щось?
-
Дякую!
-
Дякую Вам дуже за відповідь.
-
Паспорт з візою , і листочок про погоджений WP ( але він не обовʼязковий )
-
youtu.be/Nryi2QlVQpo
-
Думаю Марко зацінить 🙃
-
Привіт,можу допомогти зі створенням успішного резюме за канадськими стандартами👩🔧
-
Всім привіт. Потрібна кімната для двох дорослих і одної дитини. З шостого числа до п'ятнадцятого, місто Калгері. Допоможіть будь ласка.
-
А ви впевнені, що неповнолітнього без офіційної супроводжуючої особи впустять самого в Канаду?
-
Всім привіт таке питання брат хоче летіти в Едмонтон але йому 17 і сам він боїться ніхто небуде летіти на початку Липня з Варшави щоб скласти компанію йому з мене могорич по прильоту )
-
Minor children travelling to Canada - Canada.ca www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/minor-children-travelling-canada.html
-
Клас я напишу вам в приват ок
-
Я думаю навіть якщо так то можна написати довіреність
-
Це по українських законах. По канадських до 18 включно, якщо не помиляюсь
-
Я буду летіти з Катовіце 7/07
-
Я думаю з 16 непотрібен вже супровід хіба я помиляюсь ?
-
Після 16 років не потрібно супроводжуючих
-
Мене випустили , я прилетіла одна коли мені було 17. Лише довіреність від батьків , в аеропорті ніяких документів не запитували окрім , білетів , візи і паспорту
-
Я вже в Канаді він до мене їде
-
Не потрібен , тільки довіреність від батьків на когось хто вже в Канаді і з ким буде жити дитина
16 Jan 2023, 06:08
49378/64839
13 Jan 2025, 17:32