Канадський Марк Chat
-
доречі бачив в магазинах нормальні такі дрова на продаж, чому ви всі пишете про барбекю і ніхто про шашлик? Чи шашлик в канаді то харам і можуть в турму посадить?
-
Ті дрова, що ви бачили- для камінів, а не для шашликів. Довго горять, а вугілля майже не залишається.
-
Отак начитаєшся і думаєш: країна, де одні ліси, і ніде та нічим пожарити шашлика. Мабуть я живу в найкращій країні світу з найбільшими правами і свободами навіть попри війну.
-
чого одні ліси тут ще озера та гори є але погоджусь - найкраща країна там, де живеш
-
можна отримати дозвіл і нарубати собі 5 кубів лісу, пересадити собі на ділянку з лісу до 20 дерев і зрубати до 3х ялинок на Різдво. 😁 Такого в Україні точно немає!
-
Мені було цікаво, я зайшов на офіційний сайт уряду Альберти і знайшов всі відповідні документи.
-
Я уявляю собі як уся діаспора дізнавшись побігла рубати 😂 Ви ж спочатку нюанси напишіть
-
Якщо когось гугл забанив, то ось мені не складно: www.alberta.ca/tree-cutting-permits.aspx
-
Але добре. Можливо хтось має вантажівку і вміє валити дерева. Буде йому бонус
-
Ви упустили нюанси. Ця людина має бути резидентом Альберти
-
Ні я нічого не упустив.
-
шашлик на ялинці це спорчене мясо)
-
так сталося, що в Канаді в лісі не лише ялинки ростуть 😁
-
так, я розумію, але на нормальний шашлик вишню прийдесться самому саджати
-
ага і свиню самому вигодовувати. 🤣
-
свиня тут продається пристойна +\-
-
Дозвіл на купівлю сала теж треба отримувати? 😂
-
А шо вугілля не продається?)
-
Ви ж не на відкритому вогні смажите шашлик а на тому самому вігіллі
-
та добре, кожен ***** як хоче, хто я такий щоб забороняти щось чи нав'язувати свою точку зору
16 Jan 2023, 06:08
49430/64839
13 Jan 2025, 17:32