Канадський Марк Chat
-
Ми сьогодні були в Registri вони сказали що у них тільки англійською, дали сайт але там також тільки англійська, сказали переводити через перекладач. Тому і запитую, якщо хтось купував, підскажіть будь-ласка по якій адресі?
-
Мені там жіночка сама все заплвнила. А потім лиш фото зробили
-
Ви купували у них книгу для вивчення правил українською?
-
Нехай роблять, але не оформлюють ніякої допомоги. Раніше дозволялося оформлювати допомогу від ООН, але наразі, хто подався на Канадська візу - заборонили.
-
А якщо в мене робота э з першого дня, як менi отримати медичну страховку?
-
Ні, самі подаєтесь на допомогу, або не подаєтесь
-
Мабуть так як і в усіх інших країнах. Потрібно брати вихідний серед тижня(будній день) і робити всі свої справи.
-
Де робити? Апоинтмент де взяти i куди?
-
Через пошук у цій групі знайти посилання на список клінік, вибрати найбільш підходящу вам, зв'язатися і там вже порадять.
-
З походу в клiнiку все починаэтся?
-
Якщо робите песель з почначкою UKR, то дають по 300 злотих, якщо без позначки, то нічого не дають.
-
Та нехай беруть ті нещасні 300 злотих, нічого їм не буде, головне, більше нічого не оформлюють, а то не живете собі неприємності
-
Вибачте, а звідки така інформація? Ми оформлювали допомогу від ООН , там нічого такого не вказували про Канаду.
-
Значить ООН не знало, що у вас є намір їхати до Канади. А у кого бачили вже відкриту візу, тим відмовляли
-
добрий день. поділіться досвідом. хтось проходив медогляд пид час очікування на візу? чи враховується мед огляд, коли в аєропорту видають ворк перміт? в аплікації потрібно вказати, що надаєте згоду на проходження мед огляду по прибуттю. та по візі КУЕТ є обмеження по роботі. також підскажіть будь-ласка, якщо я роблю аплікації на всю родину, але не знаю чи всі разо поїдемо до Канади (чоловіки поки будуть в УКраїні). Чи потрібно вказувати, що вони супроводжують в Канаду? дякую
-
Так тут є вище про то з фоткою аеропорту
-
Там трохи інша ситуація. Там була хоч віза.
-
а sin? як вас на роботу беруть без повного комплекту документів?
-
Доброго дня, підкажіть, Альберта видає якусь фінансову допомогу або тільки 3 тисячі від федеральної допомоги і все?
-
Наче тільки 3к
4968/64839