Канадський Марк Chat
-
Вітаю! Таке питання: Чи реально буде знайти квартиру де можна з твариною? Собака породи бігль. Дякую.
-
Реєструєтесь на сайті vfs global
-
Доброго дня. Скажіть будь-ласка, у Варшаву паспорт на вклейку хтось відправляв? І можливо хтось писав довіреність (щоб отриматм його там могла інша людина)?! Якщо маєте зразок, поділіться будь-ласка🙏🏼 Як довго чекали та чи не було проблем з отриманням третьою особою?
-
Реально,є апартаменти навідь петфрендлі,а як що таунхауз,то ще легше.
-
Привіт всім. 💙💛 Підкажіть будьласка🥹 Хтось можливо живе у Британській Колумбії. Яка там зазвичай погода- бо багато чула що дуже часто дощі. Але прослідковую погоду і ніби не бачу такі часті дощі. Чи правда це, що там дощі ідуть 8-9 місяців на рік і майже безперервно🫣 Дякую🪻
-
-
Доброго дня. Скажіть будь-ласка, чи можна вклеювати візу в подовжений паспорт
-
Дякую за відповідь, а де саме потрібно робити заяву на продовження візи?
-
Ну з того що я нагуглив зараз В ванкувері більше всього дощу припадає на всі пори року окрім літа За літо випадає 10-15% всіх дощів за рік Кожної пори року окрім літа приблизно 55 днів йде дощ Влітку — близько 20 днів Щодо інтенсивності — в середньому за всі дощові дні на рік інтенсивність дощу є середньою Тобто мова не про дрібний дощ і не про жорсткі зливи Ну тобто очевидно час від часу є і те і те але якшо сумувати все і поділити на 180 дощових днів на рік — вийде те що приблизно дощ в середньому якраз середній, і не слабкий і не сильний
-
А чому ви запитуєте про респіраторні проблеми?
-
Ні, якщо у вас є загран паспорти, та українське громадянство у обох з подружжя
-
Добрий день, напишіть мені пізніше у приват, я Вам пошукаю в скину