Канадський Марк Chat
-
Монреаль - це місто, де ви зможете комфортно жити та працювати, навіть якщо ви не знаєте французьку. Але, якщо ви хочете отримати максимальне задоволення від життя у Монреалі, рекомендується вивчити хоча б базові фрази французькою мовою. Також отримати тут PR та залишитись важче ніж в містах інших провінцій Канади.
-
Вважаю за колаборантів тих хто ненавидить, принижує все українське та захищає ваш язик. Якраз таки то ті самі ждуни кацапського миру які відчули на своїй шкірі всі прекраси кацапського миру та повтікали в загнивающий захід і знову ж таки пропагуючи все кацапське. Якщо згадати часи ще до війни то україномовні завжди в знак поваги переходили на кацапську у розмові з відсталими а навпаки ніколи не було , а чому? Та тому що вони ніколи не проявляли поваги до співгромадян так і всьогоднішній день, різні відмазки тільки би захистити свій язик.
-
Це не є нова програма Ця програма існує вже пару років для всіх національностей. Єдине що я тут прочитала нове - що не потрібно доказувати що ви маєте певну кількість грошей. Ця програма називається спонсорство близьких родичів. Можливо вони зменшать певні вимоги, але повезе тільки тим хто має цих родичів у Канаді які є вже PR або Canadians. Наразі дуже мало інформації щоб щось про це говорити
-
Шановний, я в цій сфері вже працюю з 2017 року і знаю про що говорю. Це гучні слова нашого міністра щоб зробити вигляд що вони щось роблять. Ця програма існує вже пару років для всіх, просто одне що я бачу відрізняється що Канадійцям що будуть спонсорувати своїх родичів не потрібно доказувати що вони мають мінімальний дохід. Не сперечайтеся з людиною яка вже такі кейси робила для інших національностей лол