Канадський Марк Chat
-
Це не є нова програма Ця програма існує вже пару років для всіх національностей. Єдине що я тут прочитала нове - що не потрібно доказувати що ви маєте певну кількість грошей. Ця програма називається спонсорство близьких родичів. Можливо вони зменшать певні вимоги, але повезе тільки тим хто має цих родичів у Канаді які є вже PR або Canadians. Наразі дуже мало інформації щоб щось про це говорити
-
Шановний, я в цій сфері вже працюю з 2017 року і знаю про що говорю. Це гучні слова нашого міністра щоб зробити вигляд що вони щось роблять. Ця програма існує вже пару років для всіх, просто одне що я бачу відрізняється що Канадійцям що будуть спонсорувати своїх родичів не потрібно доказувати що вони мають мінімальний дохід. Не сперечайтеся з людиною яка вже такі кейси робила для інших національностей лол
-
шановна, я дуже за вас радий, що у вас аж 6 років досвіду))) Але, я новину кидав не для того, щоб давати якісь пояснення, оскільки не володію повною інформацією, як, напевне, й уряд Канади на даний момент. Це лиш анонс майбутніх подій. Тому не розумію чому ви намагаєтесь самостверджуватись тут, якщо можете це робити там, де здобуваєте досвід))) На цьому "дискусію" вважаю завершеною. Хай щастить!