Канадський Марк Chat
-
Yes, of course
-
Добрий день! Збираємось переїхати до Едмонтона. Хочу запитати: у мене алергія на амброзію, читаю, що її в Канаді багато. То правда?
-
Доброго дня, цікавить таке питання: я з дітьми на початку війни поїхали в Уельс, але через постійні дощі і сирість погано себе почуваю, також проблема з продуктами, вони або привозні (дуже дорогі, і далеко від нас магазини з ними), або тепличні, кроплені обільно різною хімією. Як справи з продуктами в Канаді, наскільки вони добрі і якісні?
-
Доброго дня, по візі COUT в Канаду можна потрапити лише до 31.03.2024 ? Чи можна і після даної дати ?
-
Можна і пізніше. Але вже без допомоги від держави.
-
Доброго дня! Якщо в'їхати в Канаду після 31 березня, скільки часу можна там залишатись?
-
Панове, а в якому банку (чи яким чином) з України треба відкрити долоровий рахунок, щоб мати в Канаді гроши? Бо "Пріват" під час війни навряд чи дозволить вільно користуватись валютним рахунком....
-
Привіт громадо. Прилітаємо у вересні, в дитини паспорт і віза закінчується в листопаді ( дитина має вже новий паспорт): чи можемо по прильоту зробити дитині нову візу в новий паспорт?