Канадський Марк Chat
-
Доброго дня! Отримали візу, скажіть, які потрібно мати документи, і коли плануються чартерні рейси в Едмонтом, чи наближені до нього місця. Дякую.
-
Марко Кращий за Консультантів.💕
-
Марко Привіт. А скільки на PR можна перебувати в США часу?
-
Ні власне на ПРі Канади інтересує чи можна заїхати до США?
-
Я думаю заїжджати до США можна але наприклад на 30 днів а ось емігрувати то вже не просто
-
Ясно, Дякую, а паспорт через 3 роки по ПР можна виробити?
-
Ясно Дякую за допомогу Марк. 💕
-
youtu.be/hvhMvsz1aeI
-
Розкажіть ще будь ласка про школи. Хто вже віддав діток. Навчання повністю англійською? Як проходить адаптація? У нас дитина ходила в Україні до 1 класу. Вона дуже важко адаптується, зараз в Германії школа стала проблемою, адже вона одна дитина україномовна! Я знайшла в Едмонтоні 2 школи білингвістичні- англ та укр мова, дуже хочу її туди віддати
-
Поділіться досвідом. Заповнюю аплікації на родичів і не знаю як правильно написати. 1. Якщо видавався закордонний паспорт у зв’язку з одруженням, то чи потрібно вказувати туристичні поїздки, які в ньому були (потрібно за останні 5 років, але ж я буду подавати скан паспорта, де їх не має). 2. якщо особа безробітна, то вказувати адресу реєстрації? 3. Якщо чоловік не на військовій службі, але є в запасі, то чи це вважається як служить? Буду дуже вдячна за допомогу.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, де у Варшаві можно пройти медогляд? Бо шукала у групі , та не знайшла