Канадський Марк Chat
-
В Канаді 6.24 ранку,я на роботу їду 😁
-
Напишу тільки одне. Те що було колись , ми можемо тільки з того взяти досвід який би він не був і вшанувати пам'ять, бо повернути назад для того щоб вкласти якийсь внесок ми вже не можемо. А в даний час ми належимо до цього часу історії тому треба зробити все можливе щоб відродити наше українське.
-
Недораси!!! Влучно сказано👏
-
В зв'язку з недавніми подіями)
-
Трішки позитиву 😁
-
Ну коли будуть.... Коли президент майбутньої рашки приїде в Бучу і стане на коліна перед меморіалом жертв рашизму, після десятиліть сумлінно виплачених репарацій, і само собою після суду над військовими злочинцями тільки тоді і можна буде говорити про "хороших руских"!
-
Друзі! Я знаю що всім вже набридли постійні збори, але дуже прошу вашої допомоги на ремонт авто хлопців з 116 бригади ТрО, 145 бат(Кременчук) які тримають оборону на Мар’їнському напрямку. Нещодавно їх бус попав під обстріл та потребує якнайшвидшого відновлення. Буду вдячний кожному та кожній за ваш внесок. Банка для збору send.monobank.ua/jar/65Qg24BMti
-
Всім привіт , можливо в кось була така або схожа ситуація як ви ї вирішували , дружина Українка чоловік громадянин Ромунії приїхав по візі ЕТА в аеропорту отримав лише дозвіл перебування в Канаді на 6 місяців , але як зробити щоб він отримав ворк перміт і продовження перебування з родиною, дякую
-
Підкажіть по податкам. Якщо на канадський рахунок приходять кошти з інших країн, будь-яка сума підлягає оподаткуванню? Чи як при вʼїзді в країну дозволено 10 000?
-
Можна Але на довго )
-
فينك ابتت
-
Вся сума А при вʼїзді ви не платите нічного і з більших сум