Канадський Марк Chat
-
Привіт, надійшло таке повідомлення через 3 дня після подачі біометрії. У чатах такого не бачив. В особистому кабінеті статус completed, може хтось підказати, що означає це повідомлення, може це якийсь скам? І за одне хотів дізнатись, які є статуси після подачі? completed це перший чи вже перевірили?
-
Доброго дня! І моїй родині буде цікаво, бо така ж сама ситуація
-
Щиро дякую!
-
Ви здали біометрію і вона готова!
-
Тепер чекайте на лист про ваші подальші кроки.
-
це ви кому відповіли?
-
Вам
-
А ле саме адресу можете сказати? Дякую
-
це означає готова?
-
Тепер вам може прийти foil less або запрошення на вклейку візи
-
де ви це взяли, не розумію😁
-
Це біометрії готова
-
мені надійшов лист, як і багатьом. я ще не отримував елеутронну візу.
-
А я не розумію, що ви не зрозуміли
-
не плутайте людей будь ласка. Візу вклеїти я можу після листа з електронною візою або летіти foil less А зараз, як я розумію, мене ще розглядають
-
Ви здається, просто в питанні не розібралися і відповіли мені наперед😄 Я ще не на тому етапі, де вклеюють чи летять
-
Чекайте листа
-
адже інакше не можна
-
Питання до Марка. Чи до тих хто вже живе в Канаді. На іншому чаті людина сказала що з медициною в Канаді не так все гладко і що чекає на операцію коліна бо був впав вже 3 рік в черзі. Чи то правда таке може бути?🥺
-
City: Krakow Name: Marzena Nowak Address: Global Health Panel Clinic Ltd and Wroclawska Military Hospital, Wroclawska 1-3, Bldg 1, 2nd floor, Suites 222 & 223, Malopolska, 30-901 Email: panelphysicianru@yahoo.com Telephone: +48 (50) 659-0693 Spoken Languages: English, French, Polish Краще зателефонуйте і запишіться буде легше ніж стояти в черзі)
5035/64839