Канадський Марк Chat
-
Так, багато чув що з роботою для IT дуже не погано в Калгарi.
-
Забудьте такі слова виженуть, викинуть... ніхто нічого з вами не зробить, все самі. От складіть собі план- приземлилися, оформили ворк перміт, що далі? Куди?
-
Звiдки вас можна викинути як що ви нiкуди не можете заселилитися бо нема коштiв? З вулицi на вулицю?
-
Ну хоч це добре
-
Ну безкоштовний готель ще потрібно щоб був вільний, для початку потрібно вибрати місто де потрапити в такий готель високі шанси.
-
В Едмонтоні проблем немає з цим.
-
Доброго дня, питання,хто якими авіакомпаніями летів до Канади з Польщі?
-
Так з готелем ще треба щоб пощастило теж.
-
В безкоштовний готель, очевидно. А через два тижні "лице цеглою" зі словами "ви не маєте права мене викинути з готелю, яжемать" буде жити і не переживати за інших новоприбулих.
-
Це образливо якщо що
-
Lufthansa and Air Canada
-
Це реальність, якщо що Ви можете її не сприймати, але вона така. Кожен пройде свій шлях. Багато хто говорив:"Канада не Європа". Я погоджуюсь
-
Я про мордуцеглєй і я яжмать
-
Припиняю дискусію з вами. Розцінюю вас, як провокатора
-
Оце ви розвезли тут тему , я з шістьма дітьми збираюсь , але до цього треба готуватись . Ми зараз в Україні живемо. Кожен день летять ракети , житла немає вже свого , роботи теж .Ми на готель не розраховуємо , а знайшли хост сім'ю , яка на перший час надасть житло .Спілкуємся з ними , обіцяють допомогти з роботою , з оформленням документів . Ми вивчаємо англійську мову кожен день по 4 години .Складаємо резюме , слідкуємо за другими людьми які виїхали з дітьми .Їдемо не з мільйоном , але й не з 1000 .
-
Рівень англійської ще слабкий , бо вивчаю всього 4 місяці , але бекати можу . Шукав на сайті .I can help Ukraine
-
Could you tell me please, first of all, what is your english level and how and when do you find the host family?
-
Яка різниця? Всі вроді нормальні Ну якшо вони мають нормальну репутацію очевидно
-
Імхо сам факт шо ви взагалі цікавитеся такими розвитками подій — вже свідчить про те шо ви самі собі навіть не довіряєте Або вам тупо впадлу хоча б трошки почитати в інеті шо таке канада і з чим її їдять
-
Те шо ви не бачили шоб хтось жив на вулиці не значить шо ви не будете першопроходцем Все буває перший раз Купівля квитків додому з розчаруванням, безнадією і смутком — в тому числі
16 Jan 2023, 06:08
50491/64839
13 Jan 2025, 17:32