Канадський Марк Chat
-
Оце ви розвезли тут тему , я з шістьма дітьми збираюсь , але до цього треба готуватись . Ми зараз в Україні живемо. Кожен день летять ракети , житла немає вже свого , роботи теж .Ми на готель не розраховуємо , а знайшли хост сім'ю , яка на перший час надасть житло .Спілкуємся з ними , обіцяють допомогти з роботою , з оформленням документів . Ми вивчаємо англійську мову кожен день по 4 години .Складаємо резюме , слідкуємо за другими людьми які виїхали з дітьми .Їдемо не з мільйоном , але й не з 1000 .
-
Рівень англійської ще слабкий , бо вивчаю всього 4 місяці , але бекати можу . Шукав на сайті .I can help Ukraine
-
Якшо ви на серйозі розглядаєте той сценарій коли у вас гроші зникнуть в нуль І при цьому ви вже 150 раз почули від всіх шо ніхто бабки на вулицях не роздає і після такого банкротства ваше виживання буде суто везінням То це вже не варіант "так" Це називається покласти болт на безпеку, комфорт і спокій вашої сім'ї
-
Чому?
-
-
Я забув дописати , що в мене ще є план "б" Я не виключаю , що ми повернемось назад в Україну , якщо зовсім все буде погано. Хоча ми живемо в чужій хаті , ми посадили великий город : картоплю , капусту , моркву , цибулю і тд. Посадили скільки , що хватить без грошей прожити зиму. В серпні зберемо врожай , та в вересні поїдемо до Канади .Якщо прийдеться повернутись з голою дупою , то будуть хоч харчі , а якщо все піде по плану , віддамо людям які мають потребу .
-
Взимку , квитки без багажу в зворотню сторону , не дорого.