Канадський Марк Chat
-
просто з ваших слів то взагалі ВСЕ роблять по бенефітам
-
То писати чи не писати?
-
Напевно в нього канали були
-
в принципі тому треба шукати роботу де є бенефіти від роботодавця з покриттям хоч би частковим зубної історії)
-
якщо просто карієс і пломба то бенефіти, якщо лікування зубу з чисткою і пломбуванням каналів то за бабло)
-
Не знаю , чув десь хлопцю пломбу за 1000 ставили , ще й чекать треба було
-
ну я ніби пояснив:)
-
Ми дітям всім ретельно перевірили і пролікували , в мене значних немає проблем , але враховуючи ціни в Канаді , в нас безкоштовно лікують , тому напевно треба все доробити вдома
-
ну направду я таки да, частенько)
-
Зробіть в Україні все по максимуму, за наявності можливості, звичайно.
-
а я вам хочу сказати що від зміни клімату/води/харчування зуби мають погану звичку сипатись
-
якщо пан вже таки хоче посваритись і домахатись))
-
оу, у вас повилазили болі в суглобах?) ок, я не один такий:))
-
Тут навіть нема що думати. А також якщо є якісь болі, в суглобах і т.д. Теж краще вдома пройти обстеження і проконсультуватись, бо буває як на зло, за кордоном ці болячки усугубляються
-
Так , це також плануємо
-
тому зберіть з собою нормальну аптечку включаючи щось для шлунку, від простуди, від опіків і так далі.
-
і на весь цей період люба хвороба буде вльотом на бабло
-
все що можна зробити вдома зробіть вдома, я вже мовчу шо хелскарта може йти місяць, а потім ше бенефіти окремо первний час
-
Так дякую , все зрозуміло
-
Я віз багатенько л-цету від алергії, і ще інших. Ніхто нічого не питав, просто не беріть салон літака, а в багаж покладіть. Як боїтесь - можете якусь довідку у лікаря попросити на ліки, типу вам приписали, і чеки з аптеки. І багажну сумку потім стрейчем обмотайте трохи і якщо є, то замочок на блискавку. Бували випадки, що при перевалці, лазять в сумки непрохані гості, витягують інколи ліки, особисті речі.
16 Jan 2023, 06:08
50591/64839
13 Jan 2025, 17:32