Канадський Марк Chat
-
Яка рiзниця яка сума, можете провозити скiльки завгодно, тiльки задекларуйте цi грошi й нiяких питань не буде.
-
Доброго дня.Є хтось з Віндсора?Шукаю роботу.Буду вдячний за любу допомогу.
-
Привіт. Можливо хтось порадить Моргідж брокера у Калгарі? Є кілька запитань. Дякую
-
Допоможіть будь ласка,хто має контакти авіаліній,з українськими операторами,щоб замовити місце для собані?!
-
А цікаво, якщо дитині відкривати цю visitor visa, то як потім можна буде залишитися в Канадічерез пів року ? Податися на study permit?
-
Чому через пiв року? Залишитися також зможе на 3 роки.
-
Visitor казав Марко у відео, що на пів року відкривають. Хіба я не так зрозуміла?
-
Так. Visitor дають також як i worker на однаковий термiн. Нашим дiтям дали теж на 3 роки.
-
А по visitor можуть діти в школу ходити?
-
Worker в деяких випадках і на 10 років давали а дітям на 4 роки
-
Дякую , що відгукнулись. Гарного Вам дня
-
Так. Нашi дiти ходять до школи. Study permit це для студентiв потрiбно.
-
Не давали, воркер тiльки на 3 роки з вересня почали давати, а до цього тiльки визитор всiм давали на термiн дiї паспорту й в кого вiн був новий, можливо було отримати на 10 рокiв. Можливо Ви просто сплутали назви.
-
Це якесь диво, перший раз таке чую й бачу. Може фотошоп?
-
зара дають воркер візу на термін паспорту але я був впевненний що регулювати перебування буде не ця віза а той перміт який дадуть в Канаді? який нібито буде на 3 роки чи буквально якщо в візі написано до 28го року, значить і перебувати стільки зможу?
-
Щаславчик , лакі !)
-
Мабуть так, на термiн дiї программи по якої впускають, але може хтось вiдповiсть з тих хто вже в'їхав з таким паспортом, дуже цiкаво.
-
Мого друга... Ну це велика рідкість....
-
на початку програми, давали таке
-
Воркер?
16 Jan 2023, 06:08
50699/64839
13 Jan 2025, 17:32