Канадський Марк Chat
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, щоб отримати допмогу 3000 дол, потрібно мати адресу проживання? Чи проживаючи в готелі це все можна оформити, ? Бо читаю які документи , пише підтвердження адреси проживання, а це договір оренди житла, і тд
-
Щоб отримати допомогу потрібна банківська карта на яку прийдуть гроші. У банку потрібна адреса і номер телефону канадський. У нашому випадку наший банк погодився записати адресу готелю де ми проживали на той час. Через тиждень коли ми вже мали орендоване своє житло,ми під'їхали в банк і поміняли адресу.Кредитку банк відправив нам на постійний адрес проживання.
-
Але якщо проживати у готелі довгий час? Банк відправить кредитку на адресу готелю? Або до прикладу якщо я проживатиму у дядька свого, просто вказати його адресу?
-
Можна, їм по ідеї байдуже яку адресу ви вказуєте, головне, щоб ви моли доступ, коли буде приходити якісь листи з банку.
-
Будь ласка Підкажіть до якої дати виплачуватимуть допомогу 3000є?
-
Щиро дякую 💙💛
-
31.03.2025
-
Про шо люди питали про те я і відповів
-
Так більш розгорнітіше
-
Якшо ви в'їдете 31-го березня 2024 ви потім ще рік можете подаватися на фін допомогу і вам її виплатять навіть 31-го березня 2025
-
Як не до 2025?
-
Ну так не до 2025р.
-
Але видають
-
Допомогу надають якщо вʼїхати до 31.03.2024р
-
Підкажіть через який сайт краще брати квитки з Польщі в Канаду?
-
Можливо Люфтганза але не знаю чи вона продає квитки до Канади
-
Офіційний сайт будь-якої авіакомпанії, головне не посередника В вашому випадку дивіться на Лот, КенедаЕйр
-
Ну якщо ви будете платити гроші за готель,як ми😉,то ви швидко будете шукати оренду свого житла. А якщо в дятька,то мабуть найкраще буде для вас .Так як зможете забрати кредитку в любий час.Зчасом поміняєте адрес.
-
Житло буде шукатись в обов‘язковому порядку, справа в тому щоб його знайти потрібна робота , бо без неї дуже важко підписати договір
-
Ми знайшли за 2 дня.Але ми попали на вихідні в Канаді ,довгі вихідні,то потрібно було зачетати.Залежно що ви шукаєте. Є житло де не питали роботи і кредитної історії.
16 Jan 2023, 06:08
50825/64839
13 Jan 2025, 17:32