Канадський Марк Chat
-
Без шороху у консультантів не буде клієнтів)
-
Tak відкрий Revolut youtu.be/VcmGc3LvoOI
-
Добрий день ми сім'я з чотирьох чоловік прилітаємо в Едмонтон 14 липня . Шукаємо людей з власним авто які можуть допомогти з оформленням документів не безкоштовно.або надати автомобіль в оренду на 10 днів за адекватною ціною дякую пишіть в приват
-
Усім привіт! Збираємося з жінкою летіти до Канади. Вирішили що ліпше летіти до Альберти(в зв'язку з іміграційними програмами). Розглядаємо 2 варіанти, або Калгері, або Едмонтон (хочаж блищий до душі Калгері). Вже переглянули мільйони відео на цю тему, передивилися усі сайти з роботою та житлом. І в мене з'явилося питання, на яке я ніяк не можу знайти відповідь. Може хтось підкаже.
Чому робота на ремонтах(finisher) в Калгері менш оплачувана ніж в Едмонті(в середньому на 3-4$ca/на годину)? Може справа в кліматі, або є якісь ще моменти на які не звернув уваги?
Заздалегідь дякую!
-
Немаэ можливість щось пришвидшити... тільки чекати...люди близько 3 місяців чекають. Ми вже місяць чекаємо
-
Доброго дня допоможіть будь ласка скласти резюме! Можливо у когось є досвід! Як що є можливість надішліть приклад на почту [email protected]! Буду дуже вдячна!