Канадський Марк Chat
-
Зрозумів Я жив в Флориді То порівнювати особливо не маю з чим Правда був в Мічігані та Огайо Мічіган то депресивний штат
-
звикли до корупції дивне формулювання, так ніби це обов'язково)
-
Ну от я нагуглив індекс якості життя, який складається з наступних показників: 1. Здоров'я: очікувана тривалість життя. 2. Сімейне життя: Рівень розлучень. 3. Громадське життя. 4. Матеріальний добробут: ВВП на душу населення, Паритет купівельної спроможності. 5. Політична стабільність та безпека. 6. Клімат та географія. 7. Гарантія роботи: Рівень безробіття. 8. Політична свобода. 9. Статева рівність: вимірюється шляхом ділення середньої зарплати чоловіків на зарплату жінок. Україна виграє тут лише в кліматі... А якість сервісів - може трохи псувати настрій, але то точно не головний чинник, просто треба звикнути, як в Україні звикли до корупції
-
Ну всі здавали, просто не всі платили:)
-
Я сам здавав в Україні...
-
Так так легше ніж в Україні разів в 10
-
Ну а я здавав з 2 разу
-
Ну а я як? Елементарний приклад - це здача на права. В тебе є 3 спроби на практику. Інспектор чіпляється до всіляких дрібниць. Як думаєте, скільки людей здало в Києві практику самостійно? В мене жодного такого знайомого немає, всі платили.
-
Я тут живу і то моє "філінг" ... Так нагуглити, то Україна то космічна та кораблебудівна країна ... Ви були коли небудь на ЧСЗ?))
-
Тут собі дозволити не вийти на роботу може-ніхто 😂
-
Добре йду спати, ще на роботу через 3 години 😁
-
Хоча, якщо взяти рівень підготовки, наших водіїв та цих " водіїв" це небо та земля...
-
Ну я 7 разів ходив в МРЕО... Бо 6 разів мені завше 1 позитивної відповіді не хватало, дивно, всі хто заплатили здали з першого разу 😂
-
Теж таке помітив. Або працюють 24/7, або повернулися до Європи і стидаються знімати, щоб не виглядати типо лузерами, що не порадили собі в Канаді.
-
Я так розумію ви про хайпожерів?)
-
Ну ті які раніше знімали й далі знімають
-
так) було кілька цікавих персонажів з завищеними очікуваннями від Канади - десь вони пропали з інформаційного простору
-
Претворили чат з інформаційного в скиглення ,-" Всі їдимо до Польщі де не має рабської роботи ,де все добре та чудово ) Тоді два питання,якого ви виїхали з тієї Польщі та чому досі тут а нє на індиках по 12 годин за 16 злотих?
-
Ви ще забули про ябка
-
В Польщі теж є різна робота, не тільки індики і ябка чи будова:) Багато людей мали добрі роботи в офісах чи бізнеси, але повелись на Омерику та думали, що теж так піде як в Польщі чи інших країнах Європи. А в Канаді трохи не так без local experience тяжко взяти старт. Знаю людей які працювали в Польщі в ІТ, а в Канаді шукали роботу по півроку і на будову пішли, бо нічого не знайшли. Не кожному такий перебіг подій подобається, але багато хто працював на складі чи будові то не відчув особливої різниці і то само має в Канаді.
16 Jan 2023, 06:08
51272/64839
13 Jan 2025, 17:32