Канадський Марк Chat
-
Ну от я нагуглив індекс якості життя, який складається з наступних показників: 1. Здоров'я: очікувана тривалість життя. 2. Сімейне життя: Рівень розлучень. 3. Громадське життя. 4. Матеріальний добробут: ВВП на душу населення, Паритет купівельної спроможності. 5. Політична стабільність та безпека. 6. Клімат та географія. 7. Гарантія роботи: Рівень безробіття. 8. Політична свобода. 9. Статева рівність: вимірюється шляхом ділення середньої зарплати чоловіків на зарплату жінок. Україна виграє тут лише в кліматі... А якість сервісів - може трохи псувати настрій, але то точно не головний чинник, просто треба звикнути, як в Україні звикли до корупції
-
так) було кілька цікавих персонажів з завищеними очікуваннями від Канади - десь вони пропали з інформаційного простору
-
В Польщі теж є різна робота, не тільки індики і ябка чи будова:) Багато людей мали добрі роботи в офісах чи бізнеси, але повелись на Омерику та думали, що теж так піде як в Польщі чи інших країнах Європи. А в Канаді трохи не так без local experience тяжко взяти старт. Знаю людей які працювали в Польщі в ІТ, а в Канаді шукали роботу по півроку і на будову пішли, бо нічого не знайшли. Не кожному такий перебіг подій подобається, але багато хто працював на складі чи будові то не відчув особливої різниці і то само має в Канаді.
-
-
Більшість моїх знайомих ,які запердаляли на поляків зараз дуже добре себе чують у Канаді ,не мед зрозуміло але жити можно,та і преспективи для таких людей відносно документів ,кредитів і таке інше більш зрозумілі відмінно від тієї ж Польщі де все як в Україні "кручу-верчу". А білі комерці це зовсім інша каста і я так розумію законодавство Канади не дає їм можливість працювати зразу і за фахом.