Канадський Марк Chat
-
Я хоч взнав скільки метрів туалетного паперу Обухів, вік живи вік учись.
-
Вітаю. Підкажіть будь-ласка, чи має в кабінеті де аплікація дитини зʼявитись якийсь лист коли дитині вклеїли візу в паспорт? Мені прийшов ІНТРОДʼЮШН ЛЕТЕР ВОРК ПЕРМІТ(якось так😅) У дитини лише два листа які прийшли після заповнення аплікації.
-
Має зʼявитись final decision з датою Прийде лист на пошту , про зміну статусу і в анкеті він зʼявиться
-
Що це за лист?
-
Мій чоловік чекає на візу з червня 2022(((
-
Шановне товариство! Потрібна інформація. При подачі паспорту на вклейку, у consent form, що вказували у рядку DATE і останньому Signed AT?
-
Доброго та тихого всім дня. ТЕРМІНОВО Відгукніться 🙏🙏🙏Будь ласка допоможіть,уклінно просимо Адміністратори опублікуйте,підтвердження на фото надам. 🙏 🆘️невідкладно🆘️🙏Надам документи всі що потрібно свої, сина. можливо хто в борг може під розписку. просити попросту не має в кого. Поклали в тяжкому стані в лікарню,приступ епілепсії у сина,на нервовій почві.Аналізи не дуже втішні. Довге лікування попереду. Треба докупляти ліки, терміново,не все надає держава нажаль.нижче фото з переліком. Або хто коштами може допомогти. Загалом потрібно 6800грн Та частина у нас є,продали дещо від без виходу ,та все одно не вистачає уже 3300. 🙏🙏🙏🆘️ Я сама виховую так вже склалося(мати одиначка),роботи майже немає через положення в країні. Виплати не отримую,відмінили.Тому змушена просити небайдужих про допомогу. Через сором та все ж з великою надією що відгукніться. Прошу пробачення що так нахабно з мого боку. Виходу поки не має іншого ,син для мене найголовніше в житті. 😢🙏🙏🙏 Будем дуже вдячні за будь яку допомогу,для нас зараз важлива кожна копійка. Напишіть мені хто дійсно може допомогти нам ДЯКУЮ Бережіть себе,мирного неба
-
Доброго дня, чи потрібно нотаріально посвідчувати переклад документів з України в Канаду?
-
Шановне товариство! При подачі паспорта на вклейку візи, ви заповнювали consent form?
-
Скиньте якість контакти