Канадський Марк Chat
-
Лохина, малина, полуниця, кавун, черешні, вишні в тд .... +/- одинакові ціни, в Канаді на деякі фрукти навіть дешевше. Це тільки по фруктах
-
Кавун коштує 30 грн/кг. Свинина 180 грн/кг. Молоко 35 грн/л. Куряче філе 150 грн/кг. Бензин 50 грн/л. Але співвідношення до з/п, звісно, зовсім інше.
-
Обовʼязково буду тепер переводити ціни на гривні та інші валюти 😅
-
Переводив на злоті :)
-
Харківська область.
-
Ви так не робили 😁
-
Де то таке філе і свинина?)) Останній раз як був в Україні ( кінець 21 року) свинина з ринку була під 250( 220-230 і тд) І філе так само вартувало по 150 )
-
Короладського жука немає, тут рай для бараболі)
-
Яблуня до речі, норм росте, і вишня так само (я про дерева)
-
Жінка покинула чоловіка через надто великий хуй член. На Ямайці 32-річна жінка познайомилася з чоловіком і аж півроку він відмовлявся від сексу, запевняючи, що до весілля не готовий. Під час медового місяця жінка вперше побачила його арестовича та злякалась цього скарбу. Заявила, що такий величезний хуй не поміститься в жодну жінку. Козаки нашого каналу, а ви як справляєтесь з такою проблемою?
-
В Едмонтоні: Кавун 20-30грн Свинина 150-250грн Молоко 45грн Куряче філе 350-400грн Бензин 40-45грн Я кажу приблизно одинакові. А от візьміть ягоди наприклад то тут дешевше. Єдине, що тут значно дорожче і одразу кидається в очі це яблука і хліб)
-
Ну з 18 року возив всю молочку, м'ясо, фрукти( усіляки банани і тд ж) майже все з Європи( продукти з Польщі) про хімію( Німеччина)то взагалі мовчу... Одежа і тд... П.с. свинина по 8 злотих (±60 грн) Курка шось в районі 4 ( четверті то взагалі по акції по 2.5( в районі 20 грн)) Не знаю що в Україні дешевше було) Хоча дивлячись з чим зрівнювати)
-
Я не в Канаді, тому питав свого знайомого з Квебеку про вартість життя на сім'ю 3-х дорослих з малою дитиною (до 3-х років). Він відповів так (ціни в канадських доларах): Аренда 2-х кімнатної квартири - 1200-2500. Електрика - 50, Інтернет - 50, мобільний на людину десь 50. Бензин 1,7/л. Їжа - 800-1400.
-
Їду в суботу на ферму за вишнею. В магазині її не купиш)). Мої канадійці з роботи дуже здивовані, що є вишня і черешня. Вони думаю, що вишня то кисла черешня)))
-
Якщо троє працюватимуть, то на все вистачить і відкладете 1000-2500 ( Едмонтон )
-
економно
-
В мене таж сама ситуація діти отримали запит на вклейку а я ж чоловіком ні. Я вирішила що треба відправляти дитячі паспорти на вклейку краще не просрочувати термін в 30днів. Зараз за цим слідкують.
-
Електрика на опалення теж?
-
Квартира 1400 Інтернет, телефон, бензин, страховка, світло 600 Їжа 1000 Разом 3000. Це працююча одна людина на 22дол/год (8год/день)
-
Опалення загальне. Платимо тільки за світло.
16 Jan 2023, 06:08
51573/64839
13 Jan 2025, 17:32