Канадський Марк Chat
-
Тоді чекайте, але перевіряйте кабінет , а не пошту. Комусь швидка відповідь, а комусь за півроку
-
Привіт. Потрібна допомога в Едмонтоні. Хто може повозити на перегляди квартир в найближчі дні ? Живемо в районі West (Rosenthal Way) власного авто ще не маємо, дивимось квартири в районах West, North West, South West, South Central. Хто може надати таку послугу, скільки це буде коштувати? Дякую
-
Якщо хтось щось знає по моєму питанні, дайте відповідь в дірект, наперед дякую!
-
Друзі, всім доброго вечора, підкажіть чи є якась можливість виїхати в канаду не по програмі куавет, так щоб працювати і з часом отримати постійного резидента (родичів в канаді немає)
-
Uber та інших служб таксі вдосталь, ще є метро та інший громадський транспорт
-
Ну таке.. Є якась статистика? Бо, якщо хтось комусь сказав чи переказав через п’яте-десяти і на основі робити такі заяви, то це трохи не професійно. Поки що українці більше в шоці ніж канадці 😂
-
Багато від чого. Як орендується житло, як знаходиться робота. А якщо і знаходиться не сама легка, то ще й може бути мінімалка на додачу. Поки що я не зустрічав жодного, хто не хоче працювати, всі хочуть, всі шукають. Принаймні чоловіки, які мають дбати про свої сім‘ї, бо дружина, наприклад, вдома з дітьми.
-
Чому Ви такі жорстокі? Людина просто запитала. Можливо хтось теж буде їхати, або збирається їхати в ту сторону, і їм було б по дорозі. Або просто хтось має бажання допомогти. Бо на убері можна цілий день прокататися і витратити купу грошей. І добре якщо квартира підійде то хоч не так жаль тих грошей. Тим паче людина не за безкоштовно хоче їхати.
-
Від чого українці в шоці?)
-
Покажіть статистику)
-
Рандомні випадки не є статистикою.
-
))) В мене дружина дома з дитиною. Квартиру знайшли за день. Роботу знайшов за два дні. І далеко не мінімалка. Лежачи на дивані і клацани індід, а потім сидіти в фб і тг, і розповідати, яка Канада погана....ну з таким підходом точно нічого путнього не вийде
-
Теж маю знайомих, яким до приїзду знайшли житло. Проблем з житлом не було по приїзду, кажуть ))
-
Біда в тому, що здебільшого всі свій досвід видають за істину в першій інстанції. Ще ютубери часто лукавлять. У мене нема статистики, але я часто спілкуюсь з людьми на вулиці, в магазинах, коли чую українську.
-
Та то все залежить від бажання. Хата була за 2 дні. Робота на наступний день. Правда нічого в інтернеті не шукав.
-
Вам вдалось, а хтось може так само шукати і не знайти, але знайти пізніше. Деколи так буває. Що навіть маючи велике бажання і завзятість важко з першого разу знайти щось гідне. Але головне не зупинятися. Бо всі люди різні. І це нормально.
-
Головне не зупинятись на досягнутому. Завжди щось вчити і вдосконалюватись. Англійська / робота. Тоді і роботи буде вдоста і все стане на свої місця. Та рівень буде рости.
-
Звичайно, як нічого не робити, нічого і не буде. Тут ви маєте рацію.
-
Ніхто нічого не шукав мені до приїзду. Брали авто і їздили. Не було легко та під лежачий камінь вода не тече.
-
Ні, головне одним доводити «я маладєц, а ви всі лохи», а іншим - нити як все погано. Це більше виключення, що в тих, що в інших.
16 Jan 2023, 06:08
51719/64839
13 Jan 2025, 17:32