Канадський Марк Chat
-
Вам вдалось, а хтось може так само шукати і не знайти, але знайти пізніше. Деколи так буває. Що навіть маючи велике бажання і завзятість важко з першого разу знайти щось гідне. Але головне не зупинятися. Бо всі люди різні. І це нормально.
-
Головне не зупинятись на досягнутому. Завжди щось вчити і вдосконалюватись. Англійська / робота. Тоді і роботи буде вдоста і все стане на свої місця. Та рівень буде рости.
-
Звичайно, як нічого не робити, нічого і не буде. Тут ви маєте рацію.
-
Ніхто нічого не шукав мені до приїзду. Брали авто і їздили. Не було легко та під лежачий камінь вода не тече.
-
Ні, головне одним доводити «я маладєц, а ви всі лохи», а іншим - нити як все погано. Це більше виключення, що в тих, що в інших.
-
Доброго дня підкажіть де можна почитати про експрес ентрі в онтаріо по будівельним професіям?
-
О! Дуже дякую вам за таку правильну пораду Тепер зрозуміло
-
У багатьох А у декого і в два рази довше
-
Добрий вечір, підкажіть будь-ласка друг після біометрії вже 5 місяців чекае на вклейку ,може у когось було таке?
-
Візьміть авто в оренду і катайтеся, якщо безплатно ніхто вас не повозить то авто з водієм вам обійдеться дороще ніж просто авто, спробуйте додаток TURO, якщо добре пошукати думаю в $100 впишетися і майже добу авто ваше
-
А якщо у неї немає водійського посвідчення?
-
А бо то такі наші українці- землячки. 3.5 дні в Канаді,але вже в пір'я вбралися і замість того,щоб допомогти новоприбулим співвітчизникам- починають тут байки розповідати і з насупленими бровами умняки закидати..
-
Потрібний інвестор, який вложить кошти у виробництво, друзі підскажіть де знайти інвесторів, дякую !!!
-
Друзі, я хочу розпочати виробництво в Канаді нового продукта є навіть патент на корисну модель, докажемо всім, що Українці великий народ, а не тільки шахраї та ледацюги !!!
-
Доброго дня, чи можливо що ще продовжать cuaet ?
-
Програма закінчилась.
-
Доброго дня всім, підкажіть кого селили в безкоштовний готель в Едмонтоні, які там умови і чи є харчування. Дякую
-
youtu.be/1JyurCCk9ZY
-
Доброго дня, підскажіть де шукати житло для оренди бажано в Торонто
-
Шановне товариство! Чи є тут хто, хто подавався на вклейку візи в Мадрид з Португалії? Як ви відправляли паспорти? Через DHL? Оплату на зворотню відправку проводили окремо за кожний паспорт?
16 Jan 2023, 06:08
51734/64839
13 Jan 2025, 17:32