Канадський Марк Chat
-
Підскажіть де шукати квартиру, на яких сайтах , будь ласка
-
Всім привіт. Ми пара. Переізжаємо в Едмонтон з Торонто на початку вересня. Шукаємо роботу та житло. Можливо хтось, щось підкаже? Чи володіє певною інформацією. Коротко про себе - ми пара по 30 років. Є досвід роботи у Канаді, а саме на складі. На позиції warehouse. В Україні працювали менеджерами у сфері торгівлі та ресторанного бізнесу. Всім дякую за увагу.
-
Ми теж знайшли квартиру ( с можливістю тримати животних ) в перший день приїзду . Нам потрібно було 3 дні щоб зробити всі документи і виписки з банку . Заплатили за перші 3 місяці .
-
Я думаю, не ви перший не ви останній , що працює в доставці чи таксі, без знання мови... Тому сміло пробуйте
-
Заплатив за місяць і депозит. Без джоб офера та всього іншого... Всі мої знайомі швидко знайшли житло і роботу. Особисто не знаю людей в яких виникли проблеми. Розумію, що такі є.
-
У більшості випадків шукають на підміну від'їжаючі😁
-
Тут ще питання ціни. За 2000+ знаходяться швидко, і орендуються теж. Але потім бачу оголошення, як через кілька місяців люди шукають когось на підміну собі.
-
Ви коли пишете питання де шукати, позначайте хоч місто. Бо люди з кількох провінцій
-
1400. Пралка, сушка, посудомийка, до школи 200м, повністю новий ремонт. 2бд
-
За яку ціну ви зняли житло?)
-
Хочу знайти житло в Торонто ,може підскажете сайти на яких шукати або ріелторів
-
Там таксі + доставка їжі( якщо я не помилився)
-
Навіть тут в цьому чаті є , що шукають на убер типу підключають
-
Arctos :Дякую друже
-
Дякую☺️
-
Я в Торонто прилітаю 18 серпня , ще не цікавилась медициною 😀
-
@Mrs_Masha_K Не наважилися переривати дискусію про екстрену допомогу в чаті Торонто?😁
-
torontovka.com/ads/realestate/rent-offers Ще тут можете спробувати, об'яв не багато, але відразу є контакти телефонувати і все дізнаватися в укр/рос мовних.
-
950 дол , + плата тільки за світло
-
Arctos, чоловіче,то взагалі тоді бомба. Так взагалі, треба шукати тільки
16 Jan 2023, 06:08
51799/64839
13 Jan 2025, 17:32