Канадський Марк Chat
-
Чув подібну думку на рахунок нерухомості. Що певні владні кола, та їх оточення, мають великі інвестиції в нерухомість. Звідси і лобіювання своїх інтересів. У випадку Канади - явно не достатні темпи будівництва. Що тримає ціни на піку, а народ в кредитному ярмі. Якось так
-
Все життя ми українці маємо до когось пристосовуватись Як вже задовбало Чекаю на часи коли вони до нас будуть переїжджати і пристосовуватись до наших реалій
-
Доброго дня. Кому приходив запит з IRCC на дозвіл батька на виїзд дитини закордон? Ви робили його на українській мові чи на англійській?
-
Вітаю , скажіть будь ласка хто в курсі чи може дружина власника авто продати машину у Альберті якщо її чоловік знаходиться у іншій країні?
-
Вітаю всіх, чи хтось подавався на куает із іноземців через цивільний шлюб?
-
То начеб то послуга для доставки паспорту назад, я оплатив
-
Доброго дня всім. Ми вже як рік живемо у Хорватії. Підскажіть будь ласка, мені та діткам прийшов лист/підтвердження на вклейку візи, а дружині ще ні. Як краще зробити відправити чи (з'їздити самим) паспорти на вклейку без дружининого паспорту, бо в листі я побачив що протягом 30днів треба це зробити, чи дочекатися дружини і всім разом відправити ? Як краще ? Дякую.
-
Дякую
-
Ок. Значить дочекаємося краще дружини і відправимо все одним разом
-
Ні на що не впливає , разом чи окремо. Хоча переважно на до цього терміну, в 30 днів , не дуже прискіпливі , але… ми відправляли все по мірі отримання реквестів.