Канадський Марк Chat
-
Мабуть в кожного свій досвід. У нас зайняло 20 хв .
-
Всем привет! У меня тут специфическая проблемка... Мама вчера опоздала, не смогла найти визовый центр. Я хочу заново ее записать. А вылазит ошибка, что, мол этот номер IRCC уже используется, нужно отменить предыдущую запись. Когда я хочу отменить предыдущую запись, то вылазит ошибка, что запись можно отменить только перед временем записи, но не после (. А что делать (?
-
Сегодня – Международный день молодежи. Репост тому, кто не успевает за трендами 😂 ТРУХА⚡️Украина | Прислать новость
-
Отчет по поездке в Купянский р-н от Сергея, который курирует помощь военным. Постоянные потребности в перевязочных материалах. Если у кого есть возможности-присылайте, будем очень благодарны. Харьков новая почта 87. Коваленко Сергей. 0669376628
-
В нас так само((( я і діти отримали візу, а чоловік щє ні. Чекає з лютого. Писав в кризесну і тиша.
-
Нам приходив. Робили на українській, завірили в нотаріуса а тоді перекладали на англійську з печаткою
-
Є форма на офіційному сайті, англійською, без нотаріуса проходить
-
Привіт усім. В якому районі Едмонтона краще зняти житло.. планую їхати 1. Боюсь що орендую десь в незручному місці де ні роботи близько або небезпечний район. Дякую
-
Просто з часом все міняється, тому хотіла б уточнити, як зараз
-
Чи там на інший термін?
-
Привіт. Скажіть, будь ласка, у Вінніпезі дають безкоштовне житло на два тижні по приїзду??
-
Fort Edmonton Park, для нас вхід безкоштовний з квитками якими робляться там де на автобус проїздний на місяць! Рекомендую гарне місце! vm.tiktok.com/ZM2TjtQ5Y/
-
Link Group Se👙xy Pv😍🙈
-
Link Group Se👙xy Pv😍🙈
-
Щось не зрозумів,ми маємо ще реєструвати номера?я переоформив авто на себе отримав номер,заплатив податок та страховку.Ще я маю реєструвати номер на рік?
-
Коли ви ставили на облік машину , вам дали номер і « тех паспорт» В ньому є дата закінчення дії Переважно рік. Зустрічав інформацію , що можна на довший термін , до трьох років , відповідно і оплата за реєстрацію , теж більша От його і потрібно постійно продовжувати
-
Дивно у нас лише форма сплати податків та сам договір,тех паспорту не давали
-
Видали папірець а5 формату, там є дата закінчення
-
Дякую,ще з ранку передивлюся
-
Сьогодні узнав що в Канаді немає діагностичної медицини, а якщо є то нужно очікувати ну дуууже довго... Це жахливо, в Україні в любому велику місті без проблем можна записатися на діагностику, якщо є якісь проблеми зі здоров'ям і пройти його через кілька днів. Не розумію, чому цього немає в такій багатій країні як Канада? 😲
16 Jan 2023, 06:08
51877/64839
13 Jan 2025, 17:32