Канадський Марк Chat
-
я чекала приблизно 8 місяців, подзвонила на канадську гарячу лінію і розказала про те, що довго чекаю наступного дня лист прийшов
-
Зайдіть на якийсь сайт-агрегатор, мені skyscanner подобається. Виберіть точку прильоту Торонто, а виліт подивіться з різних країн. Воно вам видасть ціни на кожне з можливих міст у цій країні. Загалом якщо є можливість то краще летіти без пересадок, багато нервів собі збережете. З Варшави якраз такий рейс є.
-
1) ІнтерСіті до Перемишля. 2) ~2 години пересадка в Перемишлі по графіку (з однієї платформи на сусідню платформу перейти), запас на випадок затримки на кордоні. 3)Нічний потяг Regiojet Перемишль - Прага (жіноче купе в наявності). 4) 4 години в Празі (там кожні 20/30 хвилин прямий маршрут ЖД - аеропорт) 4) Icelandair (FI537+FI603) з Праги в Торонто (1h layout в Рейкявіку, там ще один в Торонто через півтори години після буде). Якщо брати завчасно, бюджет з Києва ~850-900cad на особу.
-
Рекомендую Lufthansa з Польщі(Вроцлав, Краків і тд) Обов'язково лише одна пересадка, і час перельоту сумарний у мене займав 11-12 год, якщо пересадка 1-2 год
-
Дуже дякую всім за інформацію 🥰 Маю ще одне питання до людей на досвіді: ви шукали роботу завчасно, чи вже по місцю? Я орієнтуюсь зараз на LinkedIn звичайно, але оффер можна довго чекати. Чи виходить швидко знайти роботу в якихось кафе/готелях, бо такі варіанти теж не відкидаю 😅
-
Нема за що. Ви на 100% впевнені в Торонто/Онтаріо? Якщо є думка залишитися в Канаді, то рекомендую подивитися в напрямку Альберта/Саск/Марітайм провінції. Там програми імміграції простіші, фактично майже будь-яка фулл-тайм підійде. Судячи по спілкуванню в українських групах, з цього літа відбувається масове "внутрішньо-канадське" переселення з Торонто в ці провінції.