Канадський Марк Chat
-
Доброго дня. Який порядок дій, якщо недостатньо часу для отримання ворк перміту у першому аеропорту? Через кілька годин реєстрація на рейс до Калгарі, а в Монреалі черга мінімум на 5 годин
-
не до мене питання. в інтернеті точно є ця інформація) у нас не було такої візи, тому я не в курсі.
-
А як її можна відкрити?
-
якщо у вас є віза транзитна, то так.
-
А через Дублін можна летіти?
-
Дякую вам велике)
-
Можна летіти через Дублін без додаткової візи.Мій чоловік так летів з Калгарі в Дублін і Краків.
-
та й не забувайте, це гроші й час. ви спробуєте зекономити на квитках, а потім будете платити за візу, вона не безкоштовна) ну і як сказала, вона не за 1 день робиться.
-
Дякую
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, у мого сина закінчиться дія паспорта 30 жовтня цього року. Чи можу я зараз відправити поштою чи поїхати у консульство (живемо у Едмонтоні), щоб продовжити паспорт? Що, взагалі, краще продовжити паспорт чи зробити новий? Ловити слоти вже зараз, щоб зробити новий паспорт? Не можу розібратися, що мені в першу чергу треба робити? Дякую за відповідь.
-
Андроїд
-
Всім привіт. Яким додатком можна оплачувати проїзд в громадському транспорті Едмонтона? Або купити денний проїзний в ньому.
-
Дуже дякую!!
-
Зазвичай, за 2 місяці до закінчення строку дії паспорту. Але зателефонуйте спочатку до консульства, вони підкажуть, яку анкету заповнити. Чи напишіть їм, вони відповідають
-
Дякую! Тобто вже зараз я можу подовжити паспорт? А які документи потрібні?
-
Ловіть віконце для запису, новий паспорт вам потрібен. А паралельно віднесіть на подовження, аби з подовженим зробити перміт, бо дитина буде знаходитися нелегально
-
Треба ще закон почитати, можливо охоронці за статутом взагалі не можуть ходити без броників і приватники мусять нормально екіпіровувати своїх охоронців
-
А те шо тут охоронці ходять в брониках це просто демонстрація того, шо вони можуть собі це дозволити Банально є бабки в країні на такі важливі речі Навряд чи в Європі хтось з охоронців відмовиться безкоштовно носити бронік навіть якшо ти ніколи в житті не бачив озброєну вогнепалом людину в цій країні
-
В тому самому Кракові постійно новини шо хтось когось зарізав Ось тобі, безпечна країна
-
Ніхто ще не довів шо те шо вас ще не зарізали у Львові значить шо Львів безпечніший Треба пам'ятати шо те шо тут освічується ЗМІ за пару годин на всю країну, в Україні до ЗМІ може навіть не доїхати Треба ще довго доводити яка країна реально безпечніша
16 Jan 2023, 06:08
52166/64839
13 Jan 2025, 17:32