Канадський Марк Chat
-
Доброго вечора мене звати Максим. Я з України 🇺🇦. Хотів у вас спитати. В мене є сім'я дружина та донька 5 років. Що треба для імміграції в Канаду. Я так розумію що по перше треба володіти англійською мовою. По друге якщо в мене тільки базова середня освіта це 11 класів це буде проблема для працівлаштування? В мене є водійське посвідчення категорія Б. Можливо ви б дали пораду я б пішов в Україні на курси по спеціальності але тої яка затребувана в Канаді. Поки є час є буду ще вивчати англійську та вчити ту професію яка знадобиться. Можливо на погрузчику робити чи водієм наприклад. В нашої сім'ї в планах змінити життя на краще. Допоможіть в питаннях. Дякую
-
По перше віза потрібна, все інше набувне)
-
Якщо ви цим займаєтесь зараз то старайтеся вибрати професію до душі, бо будете потім мучитись і всеодно зміните . Бажано щоб професія, яка вам подобається ще й й була затребувана. Шукайте похожі переліки: aboutstaffing.com/most-in-demand-jobs-in-canada
-
Но предостерегаю что тут очень сложно записаться на получение нового украинского паспорта, все таймслоты на день разбирают меньше чем за 1 минуту. Кажется паспорт можно продлить, это делается без предварительной онлайн записи, но это можно сделать не ранее, чем за 2 месяца до окончания срока действия паспорта. А на ворк пермит по куает можно податься не позже, чем 31 марта 2024. Считайте, думайте.
-
📢 Відкрито Реєстрацію на Курси Буккіпінгу! 📚💼 Привіт! Я працюю в бухгалтерській фірмі, і маю супер новину для вас. Ми розпочинаємо навчальні курси для буккіперів! Чому це класно: 1. Професія буккіпера в Канаді не потребує стандартного навчання з дипломом. Достатньо курсів. 2. Ця професія проходить по NOC для подачі на PR (NOC Code 12200) 3. Зовсім скоро розпочнеться податковий сезон і на ринку праці знову зросте попит на буккіперів! Не упустіть свій шанс! В програму включено: 📊 Основи бухгалтерського обліку 💻 Робота з бухгалтерськими програмами 📋 Основи оподаткування в Канаді 📚 Вивчення бухгалтерської термінології англійською 🖋 Підготовка ідеального резюме Навчання триватиме онлайн лише 2 місяці, але має надзвичайний бонус! Ви зможете вписати цей досвід до свого резюме як робочий досвід з Канади, і вам нададуть рекомендаційний лист від нашої фірми. Зараз діє акційна ціна всього $100. Якщо вас цікавить наш курс, пишіть мені в приват, і я надішлю вам посилання на сторінку реєстрації.
-
Усім привіт, якщо є бажаючі на роботу по будівництву, пишіть в особисті. Дякую.
-
‼️Федеральний уряд Канади скасував відсоткові ставки на студентські кредити Canada Student Loan та Canada Apprentice Loan. Навчання в Канаді стає доступнішим для тих, хто хоче вчитись нової професії. Ці кредити на навчання доступні тільки постійним резидентам та громадянам Канади. Більше інформації про федеральні та провінційні кредити на навчання у Канаді тут.
-
Зловлять і з'їдять
-
Добрий день , що буде якщо протягом 3 місяців по приїзду , не обміняв права на водіння ?
-
Це не привід ображати та соромити дітей. Ми можемо винести національне питання, злочин залишиться
-
Не думаю, що то гарна ідея, апкшки сюди скидати
-
Ти тепер зірка.🤓 Наче ачівмент, але й відповідальність слідом йде.
-
Звісно робити це з дотриманням місцевого законодавтва
-
Можете позвати змі і висловити своє обурення