Канадський Марк Chat
-
Доброго дня. В Польщі є така проблема, - клопи. Чи є така проблема і в Канаді? Бо, ні разу про таке не чула.
-
Доброго дня.Підскажіть будь ласка . Ми приїхали великою родиною в Едмонтон , старшій доньці щойно виповнилося 18 років . При подачі на фінансову допомогу, їй потрібен окремий банківський акаунт, чи можна на один мій?
-
Так
-
Вже знаю багато людей хто переїхав з ВС бо там важко і пр і дорого і реально наркоманів більше. Так само і з Торонто дорого і пр важко. Все можливо, може ви по експресс ентрі подастесь.
-
доброго дня підкажіть а надають фінансову допомогу в розмірі 3 тис$ на дорослого до 31 березня 24 року? чи відмінили, де проситати про це інфо бо вже деякі хто там, повідомив що не дають цю допомогу по приїзду
-
Зайдіть на сайт Бритіш Коламбії і ознайомтеся з умовами програм на отримання ПР. Потім промоніторте ціни на житло по великим і малим містам, що вас цікавлять. На сайтах про роботу можете подивитись вакансії з кількістю людей, що на них претендують. Так орієнтовно зможете оцінити свої шанси, бо ніхто ж не знає ваших даних, на що ви спроможні і претендуєте
-
Добрий день, нарешті дочекались всі візи і збираємось їхати. Попередньо думали в Британську Колумбію, чи є в групі хто підкаже чи дійсно там так важко получити pr, знайти житло і роботу( можливо обрати інакшу провінцію)?
-
Друзі, допоможіть знайти інвестора, а також з STARTUP VISA як її можна отримати, дякую !!!
-
-
Доброго дня, хто знає, чи надають у Калгарі безкоштовний готель по прильоту? Буду вдячний за інформацію.
-
По факту , перміт ви отримуєте , тільки при вʼїзді в країну. Лист на пошті то не перміт.
-
Я летів 25 серпня через Дублін віза не треба
-
а при чому Дублін до Британії?