Канадський Марк Chat
-
Привіт можливо хтось може допомогти з роботою
-
Вітаю всіх, я військовий офіцер - психолог, 3 окремої танкової Залізної бригади, яка пройшла за 1,5 роки багато боїв і зараз знаходиться на передньому краю оборони в Харківській області. Прийшовши в військо, побачив, що в психологічній підтримці робиться дуже мало. Тому одразу розгорнув діяльність. Налагодив контакти з громадськими організаціями, центр Сенс, м. Львів та Атлант, Київ, зробили ролики на ютубі для військових та працюємо онлайн з військовослужбовцями та їх сім'ями ( ролики є на ютубі). Після 10 місяців служби, мох досягнення були оцінені і я з психолога бататьону переведений старшим офіцером Групи контролю бойового стресу. Працюємо в основному з військовослужбовцями, що перебувають на першій лінії зіткнення. Можна стверджувати, що в багатьох питаннях є першопрохідцями. Купили за свої гроші багато необхідного, від книжок до старого автомобіля (Волга, якій 48 років, але яка їде фактично по бездоріжжю) щоби їздити з психологічною допомогою до військовослужбовців бригади, що розтягнута більш, як на сто кілометрів (на жаль нас не забезпечено необхідним, а ми не сидимо склавши руки). Зараз маємо ще кілька новаторських проектів, але не маємо досить грошей. Хочемо звернутися до небайдужих по фінансову підтримку на заправку авто та необхідні ремонти. Підрахували по мінімуму - потрібно близько 200 доларів на місяць. Хотілось би звичайно і краще авто, але не все одразу. Якщо б виявилися охочі допомогти, я відкрию банку, щоби все було прозоро. Про нашу діяльність можна подивитися ролики на ютубі Центру Сенс про бойовий стрес та його подолання та проблемним питанням військової психології. З Центром Атлант провели вже 3 зустрічі, їх волонтери приїзджають на майже передову і проводили психологічну терапію, а також щотижневі онлайн зустрічі з сім'ями. Хочеться, щоби наші починання мали розвиток і в подальшому військовослужбовці користувалися нашим досвідом, щоби додому поверталися нормальними людьми
-
Доброго дня! Можете підсказати, яка наразі ситуація в Едмонтоні з безкоштовним житлом для українців?
-
Якщо у вас англійська на гарному рівні, а також хороша фізична і моральна витривалість, то це одне з найкращих міст звідки можна почати свою канадську пригоду.. роботи тьма в нафтогазовій промисловості, зарплати стартують десь від 25$/год без жодного досвіду.. ціни на проживання приблизно такі ж як і в Едмонтоні..
-
В мене якраз є освіта в нафтогазовій галузі, але на жаль досвіду роботи дуже мало. Хоч й надалі спробувати себе в нафтогазовій галузі
-
На перший час думаю зупинитись в Едмонтоні, а потім по можливості знайти роботу десь в такому місці як Гранд-Прері
-
Якщо є хоч якийсь досвід то буде не так важко починати тут
-
Зразу в Гранд Прері, люди в Едмонтоні місяцями нічого не можуть знайти.. і зарплати в Едмонтоні нижчі
-
Можливо буде комусь цікаво ) Є додаток (аналог аліекспрес) Там можна кормити рибок та ферму і абсолютно безкоштовно отримувати непогані подарунки (доставка в них швидка, близько 5-10 днів) так само і замовляти можна ( коли реєструєшся, то дають зазвичай акцію купи 2-3 одиниціта отримай 7 безкоштовно) Чудовий варіант обставити помешкання всілякими дрібничками по типу органайзерів,столових приборів чи інших - безкоштовно🥹 Ми граємо маленькою компанією (50 людей) вже декілька місяців - всі отримали свої призи Якщо комусь стане цікаво 🐟Подарунковий купон на 100$ який діє у перші 30 днів 💰Redeem cash up to CA$200.00 together!💰Click and accept my invitation on Temu to get started👉 temu.com/s/skWOXeXRegMwb 🐟Ось наш чат допомоги один одному t.me/temutoronto
-
Спасибі за пораду. Скажіть будь ласка як там із житлом, чи важко щось знайти там? І чи є там безкоштовне поселення в готель на 2 тижні по CUAET?
-
Готель точно немає безкоштовно.. житло якщо є гроші можна знайти без проблем.. є знайомі які за 500-600$ знімають кімнати
-
Кімнату думаю реально, а ось будинок буде складно без роботи, деякі власники хочуть побачити ваш джоб офер або пейстаб.. але в Гранд Прері ви довго не будете без роботи 😏
-
Я б рекомендував англомовну , в якій 60-70тис учасників, просто пишете англійською шукаю кімнату, чи бейсмент чи будинок.. і пишете бюджет і хтось вам щось запропонує..