Канадський Марк Chat
-
Якщо у вас англійська на гарному рівні, а також хороша фізична і моральна витривалість, то це одне з найкращих міст звідки можна почати свою канадську пригоду.. роботи тьма в нафтогазовій промисловості, зарплати стартують десь від 25$/год без жодного досвіду.. ціни на проживання приблизно такі ж як і в Едмонтоні..
-
В мене якраз є освіта в нафтогазовій галузі, але на жаль досвіду роботи дуже мало. Хоч й надалі спробувати себе в нафтогазовій галузі
-
На перший час думаю зупинитись в Едмонтоні, а потім по можливості знайти роботу десь в такому місці як Гранд-Прері
-
Якщо є хоч якийсь досвід то буде не так важко починати тут
-
Зразу в Гранд Прері, люди в Едмонтоні місяцями нічого не можуть знайти.. і зарплати в Едмонтоні нижчі
-
Можливо буде комусь цікаво ) Є додаток (аналог аліекспрес) Там можна кормити рибок та ферму і абсолютно безкоштовно отримувати непогані подарунки (доставка в них швидка, близько 5-10 днів) так само і замовляти можна ( коли реєструєшся, то дають зазвичай акцію купи 2-3 одиниціта отримай 7 безкоштовно) Чудовий варіант обставити помешкання всілякими дрібничками по типу органайзерів,столових приборів чи інших - безкоштовно🥹 Ми граємо маленькою компанією (50 людей) вже декілька місяців - всі отримали свої призи Якщо комусь стане цікаво 🐟Подарунковий купон на 100$ який діє у перші 30 днів 💰Redeem cash up to CA$200.00 together!💰Click and accept my invitation on Temu to get started👉 temu.com/s/skWOXeXRegMwb 🐟Ось наш чат допомоги один одному t.me/temutoronto
-
Спасибі за пораду. Скажіть будь ласка як там із житлом, чи важко щось знайти там? І чи є там безкоштовне поселення в готель на 2 тижні по CUAET?
-
Готель точно немає безкоштовно.. житло якщо є гроші можна знайти без проблем.. є знайомі які за 500-600$ знімають кімнати
-
Кімнату думаю реально, а ось будинок буде складно без роботи, деякі власники хочуть побачити ваш джоб офер або пейстаб.. але в Гранд Прері ви довго не будете без роботи 😏
-
Я б рекомендував англомовну , в якій 60-70тис учасників, просто пишете англійською шукаю кімнату, чи бейсмент чи будинок.. і пишете бюджет і хтось вам щось запропонує..
-
І чи реально там зняти щось, якщо в мене немає поки що роботи, але є певний запас коштів ?
-
А не підскажете, може ви знаєте, чи є якісь групи де шукати житло в Гранд Прері?
-
Будь ласка і щасти
-
Спасибі за інформацію. Я буду один, тому мені окремої кімнати вдосталь вистачить. Ліжко-місця мені б теж було достатньо)
-
Підкажіть будь ласка, можливо хтось стикався, тільки прилетів в аеропорт Торонто пройшов декларацію потім прийшов до офіцера отримати ворк перміт але офіцер сказав що є проблема в програмі зараз і він не може мені видати ворк перміт в роздрукованому вигляді, як краще діяти ?
-
Доброго дня Я з своєю сім'єю хочемо іммігрувати до Канади.Підскажіть будь ласка яку провінцію вибрати для початку життя. Дякую.
-
Дякую