Канадський Марк Chat
-
Дякую
-
Ми літали на кілька днів, і це неосяжних розмірів озеро Онтаріо дало розуміння, наскільки воно формує вологий клімат цілий рік. І вітри бувають, "як з моря" з нього. Дуже контрастні відчуття після сухого повітря Калгарі
-
Всім привіт, підкажіть будь ласка ,як оформити робочу візу саме в Саскатун ? Тобто як знайти роботу щоб отримати запрошення для оформлення візи. Знання англійської мови дуже погане(((
-
Всім привіт Edmonton В компанію де я працюю , потрібен floor installer , на full time. Вкладати вініл , ламінат , паркет. Бажано з досвідом ( від цього залежить оплата ). Наявність машини обовʼязкова Телефонувати +1 (306) 434-0224 Юрій
-
Нехай щастить
-
Дуже дякую! Вже не вперше допомогли! Дякую!
-
Тут є розділ про Wes Люди досвідом діляться t.me/prcuaet
-
Так, я все робив за інструкцією та зупинився на тому де пишуть відправити оригінал документів до України. Може хтось робив, може якось онлайн можливо це зробити.?
-
Все робиться онлайн Зайдіть на сайт WES Там є вся інформація
-
Хто робив напишіть будь ласка в приватну
-
Доброго дня! Підкажіть хто робив євульвацію диплому! В мене диплом 2012 року тільки на українській мові! Чи потрібно буде його відправляти поштою в Україну для підтвердження?
-
Нова пошта на закордон передає через міст
-
Не підходить. Обираю між мостом та новою поштою
-
Згоден, Укрпошта норм відправляє по світу
-
Відправляли Укрпоштою зволожувач/освіжувач, габарити 70*40см, вага 9кг. Доставка обійшлась 4500грн, брали саму дешевшу морем, але я так розумію, що відправили літаком так як прийшло за 10днів під двері.
-
Так і зробимо! 👍
-
Укрпоштою відправляйте. Сама дешева ціна послуг
-
Привіт усім! Порадьте будь ласка, що краще обрати для відправки посилки з України в Канаду - Нову пошту чи Міст експрес? Читаю,що ще потрібно мито сплатити якесь. Поділіться, будь ласка, досвідом хто відправляв?🙏
-
Не забивайте дурницями голову. Прилетіть в Канаду, в першому аеропорті отримаєте ворк перміт на 3 роки і йдіть працюйте на роботу по ноках для отримання ПР, вивчіть мову і живіть щасливо (Ванга).
-
Просто чув про випадки коли давали до кінця терміну візи якщо воркер, тому питаюся...
16 Jan 2023, 06:08
52680/64839
13 Jan 2025, 17:32