Канадський Марк Chat
-
Привіт всім. Маємо в листопаді прилетіти в Торонто. Сім'я 3 людини. Скажіть є можливість отримати житло на 14 днів?
-
Ще таке питання, можливо хтось знає є в Едмонтоні сімейний лікар Україно мовний? Дякую.
-
У мене астігматизм, так саме 100% ліве, 20% праве око бачить. Коли складаєш іспит з теорії, роблять тест на зір. Треба дивитися в електроні спец окуляри і там легко зʼясовується що одне око бачить погано, в мене було саме так. Проблем ніяких не виклало, так що не перейматися, це нормально та достатньо щоб отримати водійське
-
Ну тоді, як повезе, взагалі, ви будете здавати тест обома очима одночасно, тобто не треба закривати одне око, отже якщо двома бачите нормально, то здасте. Знаю випадок, коли на одне не бачив зовсім, другим не 100% і пройшов без окулярів. Але я б порадила мати з собою окуляри на всякий випадок
-
Доброго дня! Моя дитина нещодавно здавала теоретичний тест, коштує він в Альберті $17, треба набрати 25 з 30 правильних відповідей. Після тесту питають чи ти носиш лінзи чи окуляри і не в клініці, а в тому самому місці, де проходиш екзамен стоїть апарат перевірки зору - десяток різних завдань і питань "що бачиш де і як...". Якщо відповів не 100%, а , наприклад, 85% - видають 2 папірці, які вже має заповнити лікар, але прийом платний, окуляри нові і лінзи також не дешево, страховка все не покриває. Після заповнення лікарем форми повторно не тестують зір вже. І сюрпризом була новина, що будуть міняти ID, вкажуть там клас водіння (вона може зараз водити, якщо досвідчений водій поряд), тобто не окремо видадуть водійське посвідчення, а за це також заплатити треба $60. Так що такі справи. Маєте бути уважними на перевірці зору. Перепитайте, якщо не зрозуміли, бо тест можна здати українською, а перевіряють зір задаючи питання англійською.
-
Окуляри ніколи не носив бо наші Лікарі казали що в моєму випадку це без смислу, бачу на одне око всі 100% на інше лише 10%
-
Можливо вони підкажуть. Або пошукайте в Квебеці подібну організацію
-
Зверніться в cuias.org/wp/uk/
-
Доброго вечора Можливо хтось знає чи є можливість отримання житла в Монреалі на кілька днів поки людина адаптується? Дякую
-
Таке питання, якщо я маю поганий зір з дитинства, в Україні я отримав права, які в Альберті норми та допуски по зору для отримання прав
-
Може зателефонувати в Орбіт і запитати. Так як в консульство appointment потрібен , а з цим трохи складно
-
Якщо в Калгарі не знайдете когось , то Едмонтон , не далеко