Канадський Марк Chat
-
Я лише подав паспорта на вклейку і в той же день вернувся в Україну, тепер чекатиму коли будуть вклейки щоб забрати
-
у вас 2 закордонних паспорта? чи як ви змогли відвезти паспорт та повернутись?
-
А яким чином ви повернулись, вас випустили без закордонного паспорта ?
-
Так , у мене 2 паспорти 1- звичайний закордонний куди вклеяв польську візу 2- біометрія який подав на вклейку канадської візи
-
А де в Україні вони тихі і спокійні? Просто ми із Дніпра і не так спокійно як в гетто в Едмонтоні . Особливо лівий берег і "західний", "північний" мікрорайони.
-
Всім вітання! В мене є запитання, чи важко знайти в Едмонтоні працю на позицію cnc machinist, та чи потрібна лицензія щоб займатися цією працею?
-
⚠ Перевіряйте всі дані та цифри, коли вам дадуть ворк Перміт в аеропорту. Я був стомлений після перельоту і не помітив одразу що ім'я не моє, хоча все інше збігається. Довелося їхати в аеропорт вдруге де всі виправили
-
Привіт! Хто здавав біометрію в середині травня в Варшаві, комусь прийшла віза чи запит? Здавала 20-го, був запит на завантаження скану паспорту і на цьому поки тихо.
-
Скажіть, будь ласка, хто давав паспорт на вклеювання візи - ви по українському внутрішньому паспорту змогли повернутись, а потім виїхати за паспортом?
-
Ні так не вийде навіть не пробуйте очевидно що якщо у вас є закордонний паспорт вас не пустять по внутрішньому
-
Як ви збираєтеся це робити? Для перетину кордону потрібен закордонний паспорт. А біженців пускають на територію ЄС з внутрішнім паспортом з окупованих територій, або де ведуться бойові дії. Але, то тільки впускають.
-
Я розумію, що потрібен закордонний паспорт, але думала, що можна буде, як на початку, по внутрішньому виїхати.
-
Вже інші правила, бо наразі закордонний паспорт можна виготовити на території Польщі
-
#Russiaisaterroriststate
-
Доброго дня. Скажуть будь ласка Біометрію треба здавати і дітям також,чи тільки дорослим? Дякую.
-
Всім привіт Хто летів з Варшави через Лондон до Калгарі чи потрібно якісь додаткові візи?
-
Дітям до 17 і старшим 70 виглядає, що не потрібно. Я заповнювала аплікацію на себе і дитину 14 років, то в особистому кабінеті їй написали, що їй біометрії не потрібно.
-
Старшим 60 не потрібно
-
Потрібна буде транзитна віза великої Британії
-
Буду знати
5294/64839